OLIMPIADA BEIJING: Medalie de bronz la 8 rame + carmaci feminin

Share

Cele 9 romance din echipa de opt rame + carmaci, printre care se afla si cuplul Andrunache – Susanu, medaliate cu aur in urma cu o zi, au terminat pe locul al treilea, castigand medalie de bronz, intr-o proba in care ne asteptam sa obtina aurul olimpic.

Echipajul, format din Burcică, Susanu, Şerban, Barabaş, Muşat, Papuc, Andrunache, Ignat şi Georgescu, au terminat după echipajele Statelor Unite şi Olandei.

Echipajul romanesc a pornit slab, iar americancele s-au distantat la aproape o lungime de barca pana la 500 de metri, jumatatea cursei.

Ulterior, au marit foarte mult strocul, incercand sa se apropie de ocupantele liderele cursei, insa acestea au reusit sa mentina distanta.

Niciodata carmaciul nostru nu a reusit sa treaca de a treia sportiva din SUA.

Mai mult, din zvacnirea de stroc a barcii, asemanator cu victoria la limita a inotatorului Michael Phelps, pe linia de sosire, echipajul Olandei a reusit sa ia fata celui romanesc.

Se pare ca echipajul romanesc trebuie primenit. Andrunache a concurat cu o manusa speciala pe mana, fiind accidentata. Se pare ca nu a reusit duca ritmul formidabil al acestei curse.

Share