Radu Banciu o jigneşte iar grav pe Simona Halep

Share

• nenorocita asta a noastră • Simona Halep s-a agăţat ca înecatul de funie să nu piardă meciul • când a pierdut Halep, m-am mai liniştit un pic • 

În urmă cu o lună, Radu Banciu o ataca în mod incalificabil pe Simona Halep. “O ţărăncuţă!”:

“Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”

Banciu afirma atunci că Simona Halep a ajuns pe locul 3 WTA printr-un concurs favorabil de împrejurări, pentru că primele două clasate, Na Li şi Serena Williams, fuseseră învinse, iar ea, Halep, a avut noroc că a jucat cu sportive mai slab clasate decât ea.

Evident că afirmaţia aceasta a lui Radu Banciu este o prostie. Orice jucător din top joacă în primele meciuri, la orice turneu, cu jucători mai slab cotaţi, pentru că este cap de serie. Acum, după semifinala jucată de Halep la Wimbledon, mârlanul acesta recidivează:

Radu Banciu:

“Astăzi, când am văzut-o pe nenorocita asta a noastră că a salvat cinci mingi de meci cu Eugénie Bouchard, bă, când am văzut că s-agaţă ca înecatul de funie să nu piardă meciul ăsta – nu era problemă dă meciu-n sine, bravo ei, dacă are un asemenea mental şi de la 5-1 în setul 2, după ce-l pierduse pă primul, îţi câştiga meciul, bă, tată, asta era, asta e, suntem cea mai mare naţiune din lume.

Bă, ca înecatul de funie s-a agăţat! I-a salvat ăleia, copilei ăleia cinci mingi de meci, probabil că începuse să plângă, săraca, aia! Mă, ştiţi la ce m-am gândit în momentul ăla? Îl vedeam deja pă Gâdea, la finală, cu microfonul, cumpărând, bineînţeles, Antena, iar şi finala de la Wimbledon.

După aia, sigur, când a pierdut Halep şi m-am mai liniştit un pic, am respirat şi eu, am putut să beau liniştit un pahar cu apă, mi-am dat seama că de fapt ticăloşii ăştialalţi care transmiteau meciul, ştiind cu cine au de-a face-n România – cred, nu ştiu, nu e o informaţie oficială, mă doare fix în şpiţ, vorba Laurei Georgescu, cred că-şi asiguraseră spatele cu o exclusivitate de-aia beton.

Le-atrag atenţia de-acum tuturor prostănacilor ăstora ca de-aici încolo, când au câte un român de-ăsta ca un titirez în câte un turneu, bă, asiguraţi-vă de exclusivitate, tată, bă, faceţi tot ce se poate, ferecaţi cu 40 de lacăte respectivul meci sau turneu, numa să nu-l mai vedem pă Mihăiţă”

Share