Radu Fornea s-a suparat pe Eurovision din cauza Scandalului Biondo

Share

Lui Radu Fornea i-a trebuit aproape un an de zile ca sa o spuna public.

Cam atat s-ar fi implinit la sfarsitul lunii viitoare de la marea manareala de la precedenta editie Eurovision Song Contest Romania, cand piesa trupei Biondo, “Shine”, un cantec superb, a fost nedreptatita si nu a castigat concursul national, asa cum ar fi trebuit, dupa cum erau piesele prezente in finala.

Acum, Radu Fornea declara ca ii este greata de Eurovision.

“Începe să-mi fie greaţă de Eurovision. Ca în fiecare an, şi de această dată au fost mafioţi care au avut grijă să descalifice piesele bune. Neoficial, până la această oră, am aflat şi eu că băieţii de la Biondo n-au trecut de preselecţie. În cazul în care se confirmă zvonurile, mă gândesc că poate e mai bine aşa pentru ei.

Trupa trebuie să cânte, şi nu să intre în scandaluri, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. O să ne concentrăm pe albumul care trebuia scos în toamnă, o să lansăm un alt single la începutul lunii martie, odată cu susţinerea unui concert care va aduna toţi fanii Biondo din România.”

Este foarte bine asa. Radu Fornea ar fi trebuit sa inteleaga de anul trecut ca exista o aversiune fata de valoare si ca simpla schimbare a unui juriu si a organizatorilor, ca persoane fizice, nu schimba si umbrela TVR, care ramane aceeasi institutie constipata.

Despre lucrurile in neregula de la aceasta editie, intr-o postare ulterioara. Deocamdata, un sfat: Fornea & Biondo trebuie sa inteleaga ca sunt foarte populari si foarte iubiti in Romania, dar si ca acest val de simpatie este foarte mare, fata de ceea ce au lansat pana acum ca formatie.

De la Biondo, la cat de buni sunt, ne asteptam la un album foarte reusit. Mai ales ca ei trebuie sa demonstreze ca, dintr-o trupa infiintata pe picior, de catre niste baieti talentati care au venit la Eurovision in Romania, au devenit un grup pop-rock cu pretentii, argumente, dorinta de afirmare si repertoriu.

Share