home CULTURA, EUROVISION, EVENIMENT, MUZICA Vunk lanseaza single-ul “Prima noapte (din ultima zi)”

Vunk lanseaza single-ul “Prima noapte (din ultima zi)”

Share

Un pat matrimonial, imbracaminte aruncata pe jos si o sticla de sampanie – acestea au fost elementele care au transformat una dintre camerele hotelului Green Forum din Bucuresti intr-un studio foto pentru un shooting sexy, ce i-a lasat atat pe Lora, cat si pe Cornel Ilie fara prea multe haine pe ei.

In fapt, este vorba despre o campanie de marketing gandita pentru lansarea oficiala a single-ului la un nou album Vunk. Single-ul are ca subiect melodia “Prima noapte (din ultima zi)”, pe care am avut placerea sa o remarc aici si care nu a reusit sa treaca de preselectia Eurovision din actuala editie, in pofida faptului ca este, asa cum am afirmat, cea mai reusita piesa de anul acesta pe care o cunosc eu.

Asa ca imi face placere sa o dau din nou:

~click to enlarge photos~

~~~

Cu ajutorul ineditei sedinte foto, trupa VUNK lanseaza noul sau single, “Prima noapte (din ultima zi)”, piesa ce va fi inclusa pe mult-asteptatul album “Ca pe vremuri”, care va fi lansat la inceputul lunii viitoare.

~~~

Noul single marcheaza si al doilea duet cu voce feminina din cariera baietilor, de data aceasta aleasa fiind Lora.

~~~

“Prima noapte” este cantecul oricarui cuplu care se desparte, este cantecul care incepe dupa ultimul sarut.

“In cazul meu si al Lorei, ultimul sarut s-a intamplat intr-o camera de hotel. Noi doi suntem singurul cuplu din showbiz care se desparte, desi noi nu am fost niciodata impreuna”, ne spune Cornel Ilie.

~~~

Fotograful Zoltan Lorencz s-a straduit din rasputeri, pe tot parcursul shooting-ului, sa-i faca pe cei doi sa renunte la cat mai multe obiecte vestimentare, iar daca liderul trupei Vunk a fost ceva mai greu de convins, pana la finalul sedintei Lora a ramas imbracata doar in cearsaful de pe pat sau intr-o camasa de-a lui Cornel.

~~~

Aceste poze sunt, nu in ultimul rand, si un preview al videoclipului “Prima noapte (din ultima zi)”, ce se va baza in mare parte pe aceeasi stare si pe acelasi concept, clipul urmand sa fie filmat in curand.

~~~

Iata mai jos un clip cu Lora si Cornel Ilie despre felul in care a fost realizata aceasta filmare:

Share