Vîntu a intrat în conflict cu Sebastian Ghiţă. Atenţie, cad tonomate! (Dan Badea)

Share

Sebastian Ghiţă, sponsor-managerul Realitatea TV, a intrat astăzi în conflict deschis cu Sorin Ovidiu Vîntu pe tema restucturarii si reorientării postului. Deşi a anunţat predarea managementului RTV către patronul Asesoft, Vîntu refuză să-şi ia labele de pe cârma editorială a televiziunii pe care o patronează.

foto: EvZ

fotoinfo: Adrian Ursu – “Este o decizie pe care a luat-o managerul. N-am înţeles pana la capăt raţiunile ei, dar îmi iau un răgaz pentru a reflecta asupra ei, poate am eu o problema de înţelegere”

Cum Sebastian Ghiţă doreşte o oarecare echidistanţă a postului de televiziune, chiar dacă nu prea ştie ce este aceea, a decis să înceapă curăţenia din grila de programe cu cea mai stalinistă dintre emisiuni, “Ora de Foc”.

Aşa se face că, în această seară (n.n.: seara trecuta, marti, 15 februarie), tonomatele Oana Stancu şi Adrian Ursu, soldaţi credincioşi ai mafiei PSD-PNL-PC, vor combate pentru ultima oară în acest format, emisiunea urmând a fi desfiinţată începând de  mâine.

Informaţia despre ejectarea celor două tonomate de la RTV a fost deja făcută publică de un site apropiat lui SOV, dar şi de Hotnews.

citeste si:
Adrian Ursu și Oana Stancu ies de pe Realitatea TV (Pagina de media)

Adi Ursu: Da, diseară facem ultima ediţie a “Orei de foc” (Reporter Virtual)

Share