VIDEO Vladimir Soloviov a făcut o criză de nervi, în direct, pe Rossia 1

Share

Propagandistul isteric al lui Putin, Vladimir Soloviov, a făcut în direct o criză de nervi pe cinste, pe Rossia 1, fostul canal tv deţinut odinioară de Boris Berezovski.

Propagandistul rus Vladimir Soloviov, unul din preferații lui Putin, a făcut scandal în direct, în urma publicării în mass-media a fotografiilor fiului său cel mare Daniel care este fotomodel.

Imagini ale fiului lui Soloviov au fost distribuite pe scară largă, pe rețelele de socializare și mass-media, cu o zi înainte.

În ele, un tânăr pozează în haine de damă, cu unghii vopsite și părul lung. În timpul emisiunii din seara de luni, Soloviov a făcut un scandal imens și a dat vina pe ucraineni.

El a negat informația că urmașul lui ar fi semnat un contract cu o agenție de modele din Londra.

Propagandistul susține că fiul său a studiat anterior în Marea Britanie, dar acum se află la Moscova.

Mai mult, Soloviov este revoltat că publicațiile ruse au răspândit informații scandaloase despre fiul său, pe care, potrivit acestuia, partea ucraineană le-a folosit pur și simplu la liber.

“Voi, creaturi ieftine jalnice! Nenorociți, creaturi, tampoane ale ucrainenilor! Nu puteți ajunge la mine?

Luați o minciună și o aruncați pe net, apoi începi să o învârtiți. Fiul meu este un tânăr chipeș, care pozează ca model. Îi postați fotografii de acum câțiva ani.

Acum, mulțumită vouă, este persecutat la fel ca al doilea fiu al meu!” – a strigat Soloviov, în studioul de televiziune.

Share