VIDEO Vladimir Putin i-a numit pe occidentali barbari moderni şi sabotori

Share

Vladimir Putin a anunțat anexarea oficială a patru regiuni ale Ucrainei. ”Oamenii și-au făcut alegerea, o alegere fără echivoc”, a declarat Putin, referindu-se la referendumurile de anexare ruse, din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson, Donețk și Lugansk.

”Vom forma patru noi regiuni ale Federației ruse, pentru că asta este voința a milioane de oameni”, declarat Putin.

”Ne vom apăra teritoriul prin toate mijloacele. Îndemnăm regimul de la Kiev să înceteze imediat atacurile, toate ostilitățile și să revină la masa negocierilor”, a susținut Putin.

„Populația din Zaporojie și Herson, Donețk și Lugank a votat la referendum, rezultatele sunt cunoscute. Oamenii au ales și alegerea e definitivă.

Singura alegere – Rusia acceptă Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson, iar legile Rusiei se vor aplica aici, pentru că aceasta este dorința a milioane de cetățeni.

Este dreptul lor natural. Este un drept bazat pe realitatea istorică. Rușii, ucrainenii nu au rădăcini atât de diferite.

După revoluția din Rusia, au fost create granițe care nu existau. Guvernul URSS s-a destrămat fără să țînă cont de dorința a milioane de ruși. O parte din elită a decis să dizolve URSS și oamenii s-au trezit prizonieri în țări pe care nu le cunoșteau.

Cei care au murit în Ucraina sunt eroi, sunt eroii unei Rusii mărețe, așa că vă cer un moment de reculegere.

Oamenii au fost supuși terorii în Ucraina. Nu este nimic în neregulă ca acești oameni să vrea să se întoarcă ta țara mamă. Timp de 8 ani au fost amenințați de genocid. Vreau ca toți cei de la Kiev și Occidentul să audă dorința celor din Zaporoje și Donbas, care vor deveni cetățeni au Rusiei pentru totdeauna.

Cer Kievului să oprească focul. Suntem gata să mergem la masa negocierilor. Dar alegerea oamenilor din Donbas, Herson și Zaporije nu va fi discutată. Ne vom proteja oamenii cu toate mijloacele pe care le avem. Vom reconstrui binele.

Luptăm cu un inamic care distruge lumea și creează crize, Ucraina. Vestul este gata de orice pentru a-și lua partea de peste tot din lume.

Acesta este motivul suprem pentru care ei fac ceea ce fac și de aceea sunt atât de agresivi față de culturile independente. E important pentru ei ca toate țările să lucreze cu SUA.

Ei își vor doar profiturile. Vor să ne facă o colonie, vor să ne jefuiască, încearcă să ne oprească dezvoltarea, cultura”, a pretins Putin.

Filosofia noastră este o amenințare directă pentru ei și tocmai de aceea încearcă să ne oprească dezvoltarea, cultura. Vom proteja țara noastră și lucrurile în care credem.

Înțelegerile pe care le-am făcut privind dezarmarea nucleară, promisiunile NATO de a nu se extinde în est, au fost numai minciuni. Aceste tratate au fost rupte în bucăți.

Ei spun minciuni, ne cred proști. Rusia este o civilizație de mii de ani. Nu vom trăi după regulile pe care ei ni le fac, ne facem propriile reguli. Vestul decide cine are dreptul să stabilească granițe și cine nu. Cine le-a dat acest drept?

Vestul nu poate accepta că nu trebuie să domine tot ce se întâmplă în lume. Ei discriminează oameni și nu vom accepta aceste politici rasiste.

Rusofobia este un tip de rasism care crește acum peste tot în lume. Am fost tratați ca o colonie și nu vom uita niciodată asta.

Oamenii din Zaporojie și Herson, Donețk și Lugank și-au făcut vocile auzite, pentru a crea o comunitate istorică, mulțumesc.

Statele Unite sunt singura țară din lume care au folosit arme nucleare asupra oamenilor din Japonia, au colonizat orașe din Germania.

Au creat lucruri oribile în Coreea și Vietnam. Liderii acestor țări sunt mincinoși și în viața privată. Sunt niște șerpi, sunt oameni răi”, a susținut Putin.

Share