VIDEO Pe trotinetă! Aşa fug unii ruşi, de mobilizare!

Share

Rușii recurg la trotinete, pentru a trece în Georgia. Mai multe imagini au fost publicate pe rețelele de socializare, cu acest subiect.

Măsura este adoptată de unii ruși, pentru că la graniță mașinile așteaptă opt ore, pentru a trece granița, iar la punctul de frontieră nu sunt acceptați cei care merg pe jos.

„Cei care fug de mobilizare în Georgia apelează la trotinete. Granița nu poate fi trecută pe jos, este nevoie de un vehicul.

O trotinetă de exemplu, pentru vamă este considerată suficientă. Cu mașina, trecerea durează mai mult de opt ore, din cauza aglomerației”, a scris pe Twitter publicația independentă SOTA.

„ A existat o schemă similară, pentru refugiații care mergeau cu bicicletele, din Rusia în Norvegia”, remarcă tot pe Twitter Andrew Roth, jurnalist The Guardian.

Și Felix Light, reporter Reuters, scrie pe rețeaua de socializare că „granița dintre Georgia și Rusia, de la Verkhny Lars, este adesea aglomerată, dar imaginile de pe rețelele de socializare de astăzi sunt o nebunie. Observați-i pe tipii care trec pe trotinete, evitând interdicția pentru pietoni”.

Share