VIDEO Mama Dianei Şoşoacă, Alice Florescu Bleotu, ar fi masoană

Share

Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Diana Şoşoacă, este membru al masoneriei. Ea face parte din Marea Lojă Națională a României 1880.

Biserica Ortodoxă consideră că „francmasoneria luptă împotriva legii naturale voite de Dumnezeu, conform căreia omenirea e compusă din națiuni”.

Alice Florescu-Bleotu a apărut îmbrăcată cu un costum specific organizațiilor masonice, într-un reportaj difuzat de Kanal D, despre o reunire a Marii Loji Naționale a României 1880, care este o entitate diferită de MLNR (Marea Lojă Naţională a României).

Alice Florescu Bleotu este și specialistă în ezoterism, o disciplină care intră şi ea în conflict direct cu învăţăturile Bisericii Ortodoxe, promovate intens de Diana Şoşoacă.

„România este o zona plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțin cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanţul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră”, spunea mama lui Şoşoacă, la o conferință despre ezoterism.

 

Share