VIDEO Mălin Bot o chelfăneşte pe Anca Alexandrescu, la Realitatea

Share

Anca Alexandrescu a fost făcută noodles de Malin Bot, in direct la Realitatea TV. „Sunteti trompeta infractorului Liviu Dragnea, la televiziunea infractorului Maricel Pacuraru”, i-a spus Bot acesteia.

Surpriză la Realitatea Plus, într-o emisiune pe care Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, a realizat-o în legătură cu evenimentele din 10 august 2018.

Mălin Bot i-a spus în direct că este “o trompetă a infractorului Liviu Dragnea”.

„Dvs. ați fost șefa propagandei infractorului Liviu Dragnea, în acea periodă. Spuneți pe post că acest post este deținut de infractoul Maricel Păcuraru. Infractorul Livu Dragnea a organizat represiunea din 10 august”, i-a spus Mălin Bot Ancăi Alexandrescu.

„Altceva mai puteți să adăugați? M-ați făcut în toate felurile”, s-a plâns Alexandeasca, conform AK24.

„Trompeta infractorului Liviu Nicolae Dragnea, Anca Alexandrescu, a organizat la Realitatea TV o emisiune de spălare a lui Carmen Dan, cu minciuni despre 10 August 2018.

A fost invitat infractorul Sandu Matei, conspiraţionista Iosefina Pascal și PeSeDistul Aurelian Bădulescu, pentru a spune minciuni, care să scoată basma curată Jandarmeria Română”, a relatat ulterior Mălin Bot.

Invitată în emisiunea Ancăi Alexandrescu, Carmen Dan a susținut că mitingul din 10 august 2018 a fost doar vârful aisbergului și că totul a făcut parte dintr-un plan bine pus la punct. Nu mai reproducem aberaţiile lui Carmen Daniela Dan, că dăunează gândirii.

Share