VIDEO Ludovic Orban: “Unii colegi îmi spun Duracell”

Share

Preşedintele PNL Ludovic Orban este mai puţin cunoscut public pentru forţa sa de muncă deosebită, dar realmente aşa stau lucrurile.

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru încă un mandat în această funcție, a declarat că e un lider cu o foarte importantă cotă de încredere, că are o susținere foarte mare la baza partidului și că e recunoscut pentru puterea sa de muncă – unii colegi chiar îi spun ”Duracell”.

„Sunt un lider foarte cunoscut, cu o cotă de încredere foarte importantă, sunt un om care înţeleg foarte bine nevoile României şi cunosc foarte bine PNL.

Strategia pe care o propun PNL-ului va fi una câştigătoare și ne va permite în 2024 să rămânem principalul partid din România”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că baza partidului e alături de el „într-o proporţie zdrobitoare” și că „oricât de mult se va încerca să fie influenţată şi determinată prin alte mijloace pârghii administrative sau de altă natură, până la urmă voinţa bazei partidului se va simţi”.

Ludovic Orban a mai afirmat că unii colegi îi spun Duracell pentru că muncește foarte mult: „Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Apropo de putere de tracţiune, chiar am putere de tracţiune, de la 7 dimineaţa până la 12 noaptea. Sunt un om care muncește enorm”.

Share