home CORUPTIE, POLITICA VIDEO Cristian Popescu Piedone a făcut buba coronavirus. Întâniri electorale fără distanţare…

VIDEO Cristian Popescu Piedone a făcut buba coronavirus. Întâniri electorale fără distanţare…

Share

Piedone, primarul de care va rămâne lipit întotdeauna stigmatul tragediei din Colectiv, a făcut campanie electorală fără distanţare şi s-a molipsit de coronavirus.

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Primăriei Sector 4 și, în prezent, candidat la Primăria Sectorului 5, ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Piedone anunța miercuri, 16 septembrie, că fiica lui, care a mers la medic pentru o alergie, a fost depistată cu coronavirus, motiv pentru care inclusiv fostul edil a decis să facă un test, spune Universul.

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru ca este alergica la ambrozie. Medicii i-au cerut sa faca si un test COVID-19, iar in cursul zilei de marti a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. In acest moment se afla in izolare la domiciliu pentru ca este asimptomatica”, a scris Piedone, pe Facebook.

Potrivit Realitatea Plus, și rezultatul testului lui Cristian Popescu Piedone ar fi ieșit pozitiv. Candidatul la Primăria Sectorului 5 a fost, în ultimele zile, în campanie pe stradă, chiar în mijlocul oamenilor.

În decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone – fost primar al Sectorului 4 – a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru Clubul Colectiv. Sentința nu este definitivă.

Share