home CORUPTIE, POLITICA Aurelian Pavelescu, lider PNŢCD, candidează la Parlament, pe listele PSD

Aurelian Pavelescu, lider PNŢCD, candidează la Parlament, pe listele PSD

Share

Din fostul mare partid interbelic de stânga PNŢCD a rămas o stafie hâdă, cu dinţii rânjind. Aurelian Pavelescu este şeful acestei rămăşiţe partinice ruşinoase.

Scriitorul Ciprian Apetrei a anunţat că preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, va primi un loc eligibil pe lista de candidaţi a PSD, pentru Diaspora. Pavelescu s-a remarcat în ultimii trei ani prin numeroase acţiuni şi mesaje pro-PSD.

„Printre propunerile PSD pentru parlamentari de Diaspora se află Aurelian Pavelescu. Cel care a îngropat PNŢcd. Şi care a jignit în nenumărate rânduri românii de pretutindeni.

Acelaşi fost partid care l-a trimis în Parlamentul european pe Chris Terheş, ziua preot în SUA şi seara luptător anti-Justitie la Antena 3.

Măcar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice, de către foştii securişti şi activişti ai Partidului comunist. Le-a reuşit cu două partide din trei. Era să le reuşească şi cu PNL.

Ghinion. De la acesta li se va trage dispariţia. Mai sunt câteva zile până la alegerile locale. De aici va începe. La revedere, PSD!”, a scris Apetrei, pe Facebook.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Pavelescu a afirmat că preşedintele Iohannis este „în slujba unor puteri străine”.

„PNŢCD îl acuză pe Klaus Iohannis că nu recunoaşte Trianonul şi actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, prin acţiunile sale şi faţă de atribuţiile pe care le îndeplineşte în stat reprezentând AMENINŢARE LA ADRESA SECURITĂŢII NAŢIONALE, potrivit Constituţiei.

Klaus Iohannis întăreşte suspiciunile unei mari părţi a poporului român şi a multor persoane publice, de notorietate, că SE AFLA ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE şi subminează statalitatea României prin toate mijloacele. Încălcările permanente ale Constituţiei, crearea unui climat de ură, intoleranta şi teroare în ţară, controlul societăţii prin partide vasale şi poliţia politică organizată de Preşedinte pentru a-i asigura o politică de dictat, cu acordul grupurilor de putere externe, sunt dovezi ale aceluiaşi comportament antinaţional şi antidemocratic. Acelaşi Klaus Iohannis, continuator al Grupului Etnic German.

Într-o Românie democratică, Parlamentul l-ar fi suspendat de îndată şi ar fi demarat cercetări, dacă se face vinovat de înaltă trădare. Azi, însă, Klaus Iohannis controlează Parlamentul prin partidele vasale şi instituţiile de forţă. Trecerea Legii Trianonului de Parlament şi promulgarea ei reprezintă un test, DACĂ ROMÂNIA MAI EXISTĂ SAU NU! Avertizez instituţiile statului cu prerogative în domeniul securităţii statului, să monitorizeze întreaga activitate a Preşedintelui României, pentru tragerea la răspundere în viitor!”, a scris Pavelescu.

Share