VIDEO Ciolacus Agramatus: „O să scrim un program special dedicat Valei Jiului”

Share

Atunci când vorbeşte Marcel Ciolacu, cunoscut în cercurile iniţiaţilor cu supranumele “Ciolacus Agramatus”, ori “spaima literatei Viorica Dăncilă”, se întunecă soarele pe cer.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a comis noi greşeli grave de exprimare în limba română, într-un discurs susţinut în Valea Jiului. Apoi, tot el i-a acuzat pe guvernanţi că sunt proşti.

„După mai multe discuţii avute aseară cu domnul profesor Dîncu o să ne implicăm să scrim şi un program, cu care să mergem la Bruxelles, să avem nişte discuţii serioase, pentru un program special dedicat Valei Jiului”, a declarat Ciolacus Agramatus, la Lupeni.

Bine, se putea scrie şi aşa:

“O să scream un program dedicatei valelei-valeleu Jiului”

Acesta va fi un film de groază, din seria cu acelaşi nume, a cărui acţiune se va desfăşura la Petroşani şi în împrejurimi.

Tot Ciolacu i-a acuzat de prostie pe membrii Cabinetului Orban. „Am înţeles, sunteţi proşti. Mă, dar ce aveţi cu copiii noştri?”, a întrebat retoric Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă mai există respect pentru lege în România, câtă vreme Legea pensiilor nu a fost aplicată aşa cum a fost votată, Marcel Ciolacu a anunţat că, la rectificarea bugetară PSD, va vota pentru alocarea de fonduri, în vederea aplicării acestei legi.

„Din punctul meu de vedere, este o abordare total cretină, aş spune. Mai mult decât atâta, creează un precedent foarte periculos. Orice guvern de acum încolo a fost încurajat de a nu respecta legea. Noi, marţi sau miercuri, o să facem un plen reunit şi o să facem corecţiile necesare în legea de rectificare, astfel încât legea să fie respectată. Nu ştiu ce o să mai inventeze, presupun că o s-o atace din nou la CCR, o să revină în Parlament, o vom vota din nou”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a criticat şi atitudinea Guvernului faţă de copii, spunând că „mai nou, vedem aceasta vendetă cu copiii”.

„Mai nou, vedem aceasta vendetă cu copiii, care eu, să mă ierte Dumnezeu, nu am crezut că vreun guvern vreodată va avea această abordare vizavi de copii. Nu le-ai dublat alocaţia cu banii pe care îi aveai deja în cont, îi avea domnul Orban în contul personal al primului ministru, două miliarde, ai cumpărat primari. Nu a dublat alocaţia, nu a dat măşti.

Nu a dat tablete, mai nou modifică şi legea cu tichete, că astăzi toţi preşedinţii de Consilii Judeţene să spună că nu mai există bani pentru transportul copiilor la şcoală. Mă oameni, dacă sunteţi atât.. am înţeles sunteţi prosti, mă, dar ce aveţi cu copiii noştri?”, a mai spus Ciolacu.

Share