Aurelian Pavelescu: Iohannis trebuie suspendat pentru înaltă trădare

Share

Pentru a-şi dovedi utilitatea, în concertul propagandei PSD, trădătorul ţărăniştilor, Aurelian Pavelescu, vorbeşte exact în vena ultrareacţionară cunoscută.

Aurelian Pavelescu, cu o grafie tipică literaturii de scandal, folosind un fluviu de majuscule, ca nişte urlete scrise, anunţă că PNŢCD îl acuză pe Klaus Iohannis că „nu recunoaşte Trianonul şi România Mare”, susţinând că preşedintele reprezintă o „ameninţare la adresa securităţii naţionale”.

Pavelescu va candida la alegerile parlamentare, pe lista PSD.

La 100 de ani de la semnarea Trianonului, Tratatul care a consfinţit graniţele României Mari, Parlamentul României a adoptat Legea pentru Ziua Tratatului de la Trianon, lege de sărbătoare naţională (4 iunie).

Klaus Iohannis a refuzat să promulge legea şi a atacat-o la Curtea Constituţională. CCR a respins sesizarea lui Iohannis, Decizia fiind publicată în Monitorul Oficial în 8 septembrie.

Klaus Iohannis a refuzat, din nou, pentru a doua oară, să promulge legea după decizia CCR, trimiţând-o la Parlament pentru reexaminare, pentru că ar exista critici din partea experţilor şi societăţii civile şi pentru că este nevoie de un proces consistent de consultare şi dezbatere publică. În realitate, Preşedintele pune în discuţie NU TRIANONUL, CI 1 DECEMBRIE 1918, ZIUA NAŢIONALĂ, pentru că Trianonul nu este decât consecinţa Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia!

PNŢCD în acuza pe Klaus Iohannis că nu recunoaşte Trianonul şi actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, prin acţiunile sale şi faţă de atribuţiile pe care le îndeplineşte în stat reprezentând AMENINŢARE LA ADRESA SECURITĂŢII NAŢIONALE, potrivit Constituţiei.

Klaus Iohannis întăreşte suspiciunile unei mari părţi a poporului român şi a multor persoane publice, de notorietate, că SE AFLA ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE şi subminează statalitatea României prin toate mijloacele. Încălcările permanente ale Constituţiei, crearea unui climat de ură, intoleranta şi teroare în ţară, controlul societăţii prin partide vasale şi poliţia politică organizată de Preşedinte pentru a-i asigura o politică de dictat, cu acordul grupurilor de putere externe, sunt dovezi ale aceluiaşi comportament antinaţional şi antidemocratic. Acelaşi Klaus Iohannis, continuator al Grupului Etnic German.

Într-o Românie democratică, Parlamentul l-ar fi suspendat de îndată şi ar fi demarat cercetări, dacă se face vinovat de înaltă trădare. Azi, însă, Klaus Iohannis controlează Parlamentul prin partidele vasale şi instituţiile de forţă. Trecerea Legii Trianonului de Parlament şi promulgarea ei reprezintă un test, DACĂ ROMÂNIA MAI EXISTĂ SAU NU! Avertizez instituţiile statului cu prerogative în domeniul securităţii statului, să monitorizeze întreaga activitate a Preşedintelui României, pentru tragerea la răspundere în viitor!”, a scris Pavelescu, pe Facebook.

Scriitorul Ciprian Apetrei a anunţat că preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, va primi un loc eligibil pe lista de candidaţi a PSD pentru Diaspora. Pavelescu s-a remarcat în ultimii trei ani prin numeroase acţiuni şi mesaje pro-PSD.

Share