Marian Oprişan a fost huiduit, în cel mai mare cartier din Focşani

Share

Pentru cine nu ţtie cât de dificilă este situaţia reală a lui Marian Oprişan: Blocuri Sud este cel mai mare cartier al oraşului. Sunt zeci de mii de locuitori aici, e un adevărat oraş-satelit, lipit de zona industrială.

Baronul roşu de Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit vineri seara într-un cartier din Focşani, anunţă jurnalistul vrâncean Sebastian Oancea.

„Oprişan a fost huiduit în cartierul Sud, în faţă la celebra bombă Schilacci”, a anunţat Oancea, pe Facebook. Focşaniul are trei cartiere edificate în timpul lui Ceauşescu: Blocuri Sud, cel mai mare, apoi Cartierul Gării, ceva mai mic, şi Bahne, în estul oraşului, cel mai mic şi mai sărac, un fel Rahova a Focşaniului.

Pe 14 septembrie, Marian Oprişan a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe care l-ar fi primit de la mama lui, în care este lăudat pentru ce a făcut în judeţ.

„Prieteni, singura fiinţă care iubeşte necondiţionat este cea care ne dă viaţă! Mesajul mamei m-a emoţionat şi vreau să îl împart cu voi: ‘Dragul meu, te iubesc pentru miile de lucruri bune pe care le-ai făcut pentru oamenii din Vrancea! Ştiu că vei face lucruri măreţe şi în viitor! Voi fi mereu alături de tine! Dumnezeu te-a ajutat să treci peste toate relele acestui pământ şi cu toate astea ai rămas #OM’”, a scris Oprişan, pe Facebook.

Marian Oprişan a explicat anul trecut, pentru „România, te iubesc”, cum a ajuns mama sa să deţină cea mai impresionantă vilă din Focşani şi să aibă afaceri cu fostul baron de Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

„Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprisan explică lumii întregi că mama e cea care deţine averea familiei. Maşinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

Aceeaşi doamnă apare şi în declaraţia de avere a lui Nicuşor Constantinescu – fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg şi Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din Bucureşti”, informează „România, te iubesc”.

Întrebat insistent despre cum a ajuns mama sa să aibă astfel de proprietăţi şi bunuri, Marian Oprişan a răspuns direct: „Mama mea sunt eu”.

„Eu am mai spus-o şi public, mama mea sunt eu! Da? Ca să nu mai avem nici un fel de discuţii”, i-a spus Oprişan reporterului Pro TV.

Share