home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Victor Ciutacu susţine că Moise Guran nu făcea audienţă

Victor Ciutacu susţine că Moise Guran nu făcea audienţă

Share

Victor Ciutacu, realizator la România TV, susţine că Moise Guran a ales să meargă în politică pentru că „nu făcea audienţa, nu se uită lumea la el”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Întrebat de DC News dacă Moise Guran ar mai avea succes dacă se întoarce înapoi în presă, Ciutacu susţine că acesta nu era un bun jurnalist.

„Moise Guran? Tot zbura dintr-o parte în alta pentru că nu făcea audienţa, nu se uită lumea la el. Dar da, s-ar putea să se întoarcă să facă bani, aşa cum a fost şi cazul lui Moise Guran, care făcea consultanta cu partidele în timp ce urlă deontologia în el”, a afirmat Ciutacu.

Ciutacu însuşi susţine că a primit oferta de a candida pentru Parlament, însă a refuzat.

„Mi s-a propus în repetate rânduri, inclusiv un loc perfect eligibil pe listele parlamentare din partea USL, în 2012. Dl Crin Antonescu mi-a propus, am refuzat. E chestie publică asta, nu e de mine.

Poate cândva voi muri de foame şi singura soluţie ca să supravieţuiesc va fi să mă înregimentez într-un partid politic. Cât fac meseria asta de ziarist şi cât mi-e foarte greu să mă regăsesc în oricare dintre formaţiunile politice din România, cunoscându-le liderii şi interesele, e de domeniul cvasi-imposibilului această variantă, a intrării mele în politică.

Dar, repet, nu ştii niciodată ce se va întâmpla, unde te duce viaţă. Dar până acum nu am murit de foame şi nici nu mi s-a părut că moare politica românească fără mine”, a mai spus Ciutacu.

Share