Vantu se da persecutat politic. Crocodilii din Nil…

Share

… rad cu lacrimi. Din fericire pentru ei, lacrimile acestea se pierd in apele fluviului african si trebuie sa fii foarte atent la momentul in care ele sunt evacuate de glandele lacrimale ale reptilei.

Crocodilii vorbesc intre ei. Ei spun asa: ai vazut ce face Sorin Ovidiu Vantu? Presiuni asupra ANAF, pe de o parte. Se da terorizat politic, pe de alta parte.

O cheama in studio pe lebada nevinovata Andreea Marin (surprize-surprize, reprize-reprize, parbrize-parbrize) si discuta cu ea despre copii, de se-ntarmuresc-ntre ele lacrimile gospodinelor  singure, casnice, amatoare de telenovele mexicane, slabe de inger, care nu se uita deloc pe Realitatea TV.

Este o noua incercare disperata a strategilor lui Vantu de a spaghetiza, pentru a bifa cat mai multi telespectatori si, simultan, pentru a lovi in Executiv.

Ieri dimineata, am vazut cum meseriasii presei economice de la Money Channel au ajuns sa accepte o beta cretina despre sfaturile ghicitoarelor in cafea si globul de cristal pentru vremuri de criza.

Vorbim despre acelasi fapt.

Dixit HotNews: “Realitatea TV, in razboi cu ANAF“. Hai sa vedem.

De exact doua luni, exista un razboi nevazut, la care jurnalistii Realitatea TV au devenit parte, fara sa vrea.

Singura lor vina, pentru care au ajuns intr-un front de lupta cu care nu sunt obisnuiti, este aceea ca nu stiu sa fie obedienti.

Este vina ca isi fac meseria si ca munca lor presupune, deseori, sa critice Puterea.

Emotionant… Acest model de gandire este un exemplu tipic de malformare a realitatii lucrurilor. Un ins aflat in razboi cu Legea Romana are un grup de presa, prin care sifoneaza la greu bani, rambushindu-i prin gropile romanesti ale TVA-urilor tuturor cerurilor fiscale.

Fiscul reactioneaza. Infractivul eolizator isi pune crăgălăii sa clombeze, creand o realitate paralela, toxica, in care el, zobocratorul legalitatii, este terorizat politic.

HotNews:

Realitatea TV sustine, citind surse din PDL, ca ANAF controleaza firmele din trust pe baza unei comenzi politice din partea premierului Emil Boc.

Ceea ce ma distreaza la acesti clombatori ai realitatii lucrurilor este ca se balbaie in cateva zile, dupa ce in urma cu foarte putin timp au pestilentializat pe sticla faptul ca si altii are, to’arasi, datorii si sunt in executare silita la ANAF.

Ca, spre exemplu, trustul sau grupul lui Paunescu, din care face parte B1TV. Asa ca se naste intrebarea fireasca: acestia sunt si ei terorizati politic de catre Traian Basescu?

Probabil ca si aici este tot mana lui Traian Basescu. De data aceasta Realitatea.net, ca sa fie clar despre ce anume vorbim noi aici:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, cererea de strămutare formulată de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu cu privire la cel de-al doilea proces intentat preşedintelui României pentru declaraţii făcute de acesta anul trecut, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mi-l si imaginez pe bietul Traienica, venind maine dimineata la Cotro, cu agenda de telefoane la el, cu carnetelul de notite pus la punct si virgula si incepand sa dea telefoane: lu’ Codruta Kovesi, apoi lui Daniel Morar, pe urma lui Boc, apoi iar lu’ Kovesi, iar lui Boc, apoi lui Seitan, pe urma lui Remes la Baia-Mare, pe urma din nou lu’ Boc, sa-i zica ce-a vorbit cu Remes si sa-i spuna sa o sune pe Codruta, apoi lu’ Geoana, apoi lu’ Cristi Diaconescu, apoi judecatorilor din procesul de la ICCJ, apoi lui Vladescu din nou, ca acesta sa il sune pe Haas de la ANAF, sa-l cravaseze…

Mie, personal, rezultatul punerii in practica a imaginatiei bolnave a acestor masturgicrapori de euglene verzi mi se pare prea absurd ca sa ne mai consumam pentru tratamentele lor fabulatorii. Si-asa le-am dat prea multa atentie.

Share