home POLITICA Cine este domnul Cristian Diaconescu (Optimal Media)

Cine este domnul Cristian Diaconescu (Optimal Media)

Share

Gestul lui Cristian Diaconescu, de a se retrage in favoarea lui Mircea Geoană a lăsat pe mulți fără replică și a părut a înclina balanța în favoarea perdantului de serviciu din PSD.

A fost o amăgire de câteva ore, pentru că sala a reacționat altfel decât au stabilit strategii din umbră ai singurului congres transmis în direct.

Cu un astfel de gest, într-un moment în care se terminase ”capitolul” de retrageri, Diaconescu și-a semnat, practic, ieșirea din scena politică, ceea ce a părut suprinzător pentru un lider care părea decis să obțină conducerea partidului. Atât de decis, incât a obținut chiar și adeziunea elitistului Grup de la Cluj.

Cu numai două zile inaintea congresului a circulat zvonul retragerii din cursă a lui Diaconescu, dar acesta a intervenit ferm și a respins afirmațiile de atunci ale Rodicăi Nassar, acum vicepreședinte. Era clar că fostul ministru de externe nu avea de gând să se retragă din cursă.

La puțin timp după gestul său, Florian Jucan a aruncat, în direct la Antena 3, o bombă care nu a fost dezamorsată nici măcar în acest moment. Jurnalista a afrimat că a primit la redacția Q-magazine un dosar cu probe video ale supraveghierii timp de zece zile a lui Diaconescu.

Jucan a afirmat că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare.

Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul.

Ce m-a uimit la Diaconescu este ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci are ceva de ascuns”, a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Mai aflăm că monitorizarea a fost facuta in perioada 1-10 februarie a.c.
Jurnalista nu ne spune, nici nu ne așteptam, de unde provine materialul… citeste tot aici

Share