Vantu, judecat in libertate

Share

Un mafiot ne rade-n nas acum: Sorin Ovidiu Vantu pre numele sau.

Dupa ce si-a folosit grupul de presa ca sa deformeze si realitatea propriului sau caz infractional, in curs de judecare in instanta, acum se va afla in libertate.

Va umbla liber printre noi. Nu cunosc inca datele eliberarii sale, probabil conditionate de un anumit comportament, probabil conditionate de interdictia de a sta de vorba cu anumite persoane si de a face anumite lucruri, ca si in cazurile grupului Catalin Voicu sau ca si in cazul lui Dan Diaconescu, dar sunt convins ca SO Vantu, cu tot cu libertatea sa conditionata si cu interdictia de a se deplasa poate in afara unui anumit teritoriu, este un pericol pentru siguranta publica din tara aceasta.

In primul rand ca el este un pericol pentru martorii propriilor sale infractiuni, care ar putea ori s-o mierleasca, or sa-si modifice declaratiile, iar aici nu vorbim despre filme cu mafioti americani, ci despre realitate romaneasca. Una crunta. Feroce. Care ne calca in picioare.

In acest moment, tonomatele eoliene & prietenii jubileaza, scaldandu-se confortabil in propria lor cultura paralela de false argumente in favoarea nevinovatiei omului, politizata la maximum de strategia de imagine a acestui escroc periculos.

In acest moment, tensiunea sociala poate sa atinga cote maxime de pericol in Romania, din cauza faptului ca acest individid este in libertate. Va sfida justitia, instanta, procurorii in continuare. Va lua in bataie de joc orice. Va intoxica in continuare presa romana, prin oficinele sale de dezinformare.

Stimata doamna Viorica Costiniu, nu v-ati facut de ras renumele, ba, din contra, i-ati pus mot.

Iar noi vom fi aici, sa consemnam si sa reactionam la aceste mizerii.

Share