Vă place să vă criticaţi mogulii, caţavencilor!

Share

~Razvan Cucui~

Vreau să fac și unele adnotări la articolul lui Petrișor Obae unde apar și sumele încasate de sindicaliștii-patroni de la Academia Cațavencu pentru care și-au vândut copilul.

aes.iupui

E strecurată acolo o mare minciună care a fost răpândită în epocă de către vânzători. Subliniez, Petrișor aproximează sumele încasate, sumele negociate erau aproape duble. Și o precizare, pentru 1%, cât mai dețineau “Senatorii”, SOV le-a oferit în 2009 câte 100.000€ de fes – “Take it or leave it! Că treabă n-ați prea făcut!” – bani pe care încă îi mai cereau de la Realitatea chiar și după venirea lui Elan, pe la sfârșitul lui mai 2011, la o masă de la terasa “Doina”.

Am făcut acestă precizare ca să înțelegem de ce se băteau cu pumnii în țâțe “Senatorii AC”, vorbind opiniei publice despre “cuvântul dat”, despre “atașamentul față de brand”, despre “loialitate”, acum vreun an și jumătate, când își justificau neplecarea la Kamikaze.

Nu și-au trădat atunci mogulul pentru că erau loiali unei sute de mii de euro! Au sperat, săracii îmbogățiți, până în ultima clipă!

Și câteva vorbe despre Minciuna Oficială care s-a strecurat până și în articolul lui Petrișor Obae. Care sună așa (partea finală):

“[A fost cea mai bună afacere pentru cațavenci, care au primit sute de mii de euro (între 500.000 și 800.000 euro) fiecare. Doar doi Cațavenci nu au fost de acord cu vânzarea: Liviu Mihaiu și Mircea Toma. În următorii ani vor părăsi redacția.] O parte mare din bani a fost investită în companie. Aproape jumătate din suma totală a tranzacției.”

O minciună bine plăsmuită de băieți pentru cititorii lor, considerați muuult mai proști decât ei! În fapt, vânzarea s-a încheiat la puțin peste 1.000.000€, de fes de acționar-ziarist. UN MILION DE EURO.

Avansul primit în cash în 2007 a fost de 650.000€ de cap de acționar. Cei doi șefi, care perfectaseră tranzacția la Elounda Beach – fără acordul prealabil al Senatului! – au mai primit, prin votul colegilor, câte un bonus de 100.000 € pentru “ispravă”.

Când, prin 2009, s-a prins într-un târziu și Vântu că și-a cam luat manda, le-a oferit suta de mii de fes pentru 1%. În loc de juma de milion de căciulă! Restul de bani l-a considerat investiție în FALIMENTUL pe care unii dintre cațavenci l-au manageriat.

Așa se traduce corect “au investit o mare parte din bani – aproape jumătate din suma totală a tranzacției”. Jumătatea din valoarea tranzacției le-a reinvestit-o Vântu, însă fără voia lor!

Ei, și văzând condeierii, zilele trecute, că nu mai e nimic de încasat dinspre partea asta, ce și-au zis moraliștii din “Echipa lui Bușcu”? Ia să-i tragem noi o mare muie lui Vântu… tot pe Madame Blogary

Share