home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Ultimul conflict, “muschetarii” Moraru, Cartianu, Turcescu

Ultimul conflict, “muschetarii” Moraru, Cartianu, Turcescu

Share

Un conflict surprinzător a izbucnit vineri, când Radu Moraru a scris un articol critic pe Nasul.tv despre Robert Turcescu, intitulat Robert Turcescu, un caracter zero! Garantat politician! Iată unde a fost (este!) ofiţer acoperit!.

Moraru spune că, atunci când s-a întors din Statele Unite, după campania electoală, a aflat “ca Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse“.

Tot când a revenit din SUA ar fi aflat “ca Turcescu are 500.000 de euro in cont si nu stiu cite proprietati si m-am crucit! Tin minte cind am negociat cu el, sa il iau la Nasul Tv, cum se plingea ca moare de foame! Acum imi pare rau ca l-am angajat, mai bine il lasam cu „rucsacul” lui!“.

După ce a aflat acestea, s-a gândit să-l testeze pe Turcescu, rugându-l să ajute Nasul.tv “cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns!“.

Şi acum, “fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu“, Radu Moraru ar dezvălui “unitatea militara din care face parte“. Aceasta ar fi “o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte“.

Moraru susţine că “lista celor care au semnat, cu Turcescu in frunte, se afla la mine si intr-un seif! Turcescu a jurat ca a iesit din aceasta Unitate dar eu nu il mai cred! Din pacate si Laura Codruta Kovesi a semnat, dezvaluirea fiind facuta tot de Turcescu! Si da, LCK e pe lista! Este Unitatea Militara pentru care eu am refuzat sa semnez desi mi s-a oferit gradul de General!“.

În final, Radu Moraru se referă şi la celălalt “muschetar”, Grigore Cartianu:

Marea Surpriza nu vine de la tine (desi te-am crezut ca ai iesit din Sistem!) (n.n.: adică de la Turcescu) ci ar veni de la Cartianu, celalalt Muschetar! Asta ar fi culmea, sa aflu ca si Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merita sa emigrez si sa plecam vreo 500.000 de isteti din Romania, de fapt sclavi, si sa lasam Sistemul Mafiot fara taxele si impozitele noastre!

Grigore Cartianu a reacţionat pe Facebook:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Robert Turcescu nu reacţionează direct la ce scrie Moraru, ci la ce scrie Cartianu despre Moraru:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

, apoi la ce scrie Angela Tocilă despre ce scrie acelaşi Radu Moraru:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDcCUzRSUzQ2lmcmFtZSUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRnBsdWdpbnMlMkZwb3N0LnBocCUzRmhyZWYlM0RodHRwcyUyNTNBJTI1MkYlMjUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMjUyRnJvYmVydG5pY29sYWUudHVyY2VzY3UlMjUyRnBvc3RzJTI1MkYxMDIyNjY5ODI0NDk1NDkyJTI2d2lkdGglM0Q1MDAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjUwMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjI4NyUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyYm9yZGVyJTNBbm9uZSUzQm92ZXJmbG93JTNBaGlkZGVuJTIyJTIwc2Nyb2xsaW5nJTNEJTIybm8lMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeSUzRCUyMnRydWUlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0UlM0MlMkZwJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

StareaPresei.ro are o singură întrebare simplă: în cartea lui Alexandre Dumas erau patru, nu trei muşchetari. La Nasul.tv cine e al patrulea muschetar?

Citeşte şi
Nu cred că vreunul dintre cei din titlu, Traian Băsescu, Robert Turcescu, este în sine
Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, deţine terenuri intravilane şi agricole care însumate au
Oricât de visător aş putea să par când afirm asta, aşa stau lucrurile: Dreapta trebuie
Tăpălagă: Ce sens a avut scena din 2014 (n.n.: autodetonarea în direct a "ofiţerului acoperit")?
Jurnalistul Robert Turcescu, patron al platformei online Unde.tv, unde a realizat în ultimele luni emisiunea
Interviu acordat de Robert Turcescu Revistei Tango, colegei Alice Năstase. Sunt lucruri interesante spuse de
Jurnalistul Robert Turcescu este interesat să afle ce părere are opinia publică despre o eventuală
La aproape un an după ce Robert Turcescu l-a descoperit pe Mihai Tînjală belfer, apropitar
Unde.TV transmite în această seară o ediţie a emisiunii Videocraţia, cu Robert Turcescu, care în
Zilele acestea, pare să fie mare deranj cu serviciile de informaţii pe reţelele de telefonie.
Share