TVR l-a făcut pe Klaus Iohannis “Kalus Iohannis”

Share

Când e cald afară, e vară şi plictiseala se aşterne, televiziunile dau în populaţie cu Kalus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României”, în grad de Cavaler, sportivului David Popovici, dublu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

Şeful statului i-a felicitat pe sportiv și pe antrenorul acestuia, Adrian Rădulescu, pentru performanţele obţinute, şi a făcut apel la autorităţi să sprijine sportivii.

„Fiecare tânăr sportiv trebuie să se simtă susţinut şi încurajat de autorităţi, iar aici fac un apel cât se poate de clar către decidenţi: Implicaţi-vă şi creaţi cadrul de care sportivii noştri au nevoie pentru a face performanţă!

Sportivii noştri au nevoie de mai multă implicare din partea autorităţilor centrale şi locale, atât din punct de vedere financiar, cât şi prin dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii sportive, astfel încât aceştia să se poată antrena la cele mai înalte standarde”, a mai spus Klaus Iohannis.

„Dragă David, Dragă Adrian, Împreună aţi găsit reţeta excelenţei sportive, iar legătura voastră sunt sigur că va continua cu realizări la fel de frumoase. Am convingerea că ne veţi oferi noi momente de bucurie.

Românii vă sunt alături şi vă susţin! Vă felicit din toata inima pentru victoriile obţinute şi vă mulţumesc pentru că reprezentaţi România.

Sunt sigur că vă aşteaptă un drum plin de satisfacţii şi că vă veţi dedica cu aceeaşi pasiune acestui sport! Vă urez mult succes şi la viitoarele competiţii!”, a conchis preşedintele Iohannis.

O burtieră antologică a apărut în cadrul Știrilor TVR: David Popovici a fost premiat de Kalus Iohannis (Foto Facebook Adrian Halpert).

Share