home MASS MEDIA, SPORT TVR ar da 1 milion de euro pe sezon pe Liga I – pachetul 9

TVR ar da 1 milion de euro pe sezon pe Liga I – pachetul 9

Share

TVR este dispus să ofere un milion de euro pe sezon competiţional pentru a achiziţiona de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pachetul 9 de meciuri din Liga I, au declarat pentru Mediafax surse din Televiziunea Publică.

foto: 1235

TVR este interesat să achiziţioneze de la LPF pachetul 9 cu meciuri din Liga I, pentru sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014.

Suma de un milion de euro pe sezon competiţional, respectiv trei milione de euro pentru următoarele trei sezoane competiţionale, pe care conducerea TVR este dispusă să o ofere LPF va fi pusă în discuţie joi, de Consiliul de Administraţie al TVR, care se va reuni, în şedinţă, începând cu ora 11.00.

La licitaţia organizată de LPF luni, preţul de pornire pentru pachetul 9 de meciuri din Liga I – destinat TVR – a fost de 10.500.000 euro (3.500.000 euro/ sezon competiţional) la care se adaugă TVA.

Însă, Societatea Română de Televiziune (SRTv) nu a participat la licitaţia organizată luni de LPF pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I, deşi a cumpărat caietul de sarcini pentru licitaţie, după ce, săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al TVR a decis ca instituţia să nu participe la licitaţie, “condiţiile financiare şi constrângerile din caietul de sarcini fiind prohibitive”.

Share