home EUROVISION, EVENIMENT TVR anunţă luni melodiile înscrise la Eurovision România 2012

TVR anunţă luni melodiile înscrise la Eurovision România 2012

Share

Luni, de la ora 10.00, în direct pe website-ul TVR, vor fi anunţate melodile înscrise în selecţia naţională Eurovision 2012. Marţi va avea loc audiţia, dar şi preselecţia melodiilor care sunt înscrise anul acesta în concurs.

TimNews

În transmisiune directă pe www.tvr.ro/eurovision, plicurile care conţin melodiile care au fost înscrise la selecţia naţională vor fi deschise luni, la ora 10.00, când vom afla câte melodii şi anume care au fost înscrise anul acesta la Eurovision Song Contest.

Anul acesta, ediţia românească a Eurovision a întârziat mai mult decât oricând în ultimii ani, după ce Dan Manoliu a fost anunţat în ultimul moment că se ocupă din nou de organizare, iar bugetarea proiectului a fost sub semnul întrebării până aproape de limita de timp.

Anul trecut, Marina Almăşan, fostul organizator, la una dintre puţinele ediţii fără dubii în ceea ce priveşte corectitudinea alegerii câştigătorului ediţiei naţionale, trupa orădeană Hotel FM, cu piesa “Change”, s-a clasat pe o poziţie submediocră, sub valoarea arătată în concurs.

Cel puţin o piesă din finala de la Dusseldorf a fost valoric sub melodia alor noştri: cea învingătoare, din Azerbaijan. Este drept, probabil că tot ediţia naţională de anul trecut a Eurovision a fost şi cea mai slabă valoric ediţie după mult timp, cu piese execrabile în preselecţie şi mai toate melodiile mai răsărite prezente în finală

Share