Tudor Chirilă o critică dur pe încă primăriţa Gabriela Firea

Share

Tudor Chirilă, actorul şi cântăreţul în vârstă de 45 de ani, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pentru atitudinea sa civică, a comentat pe Facebook rezultatele ultimelor sondaje.

Este vorba despre cele cu privire la opţiunile bucureştenilor pentru alegerea primarului general al Capitalei.

Chirilă încurajează oamenii să meargă la vt,r dacă nu mai vor alţi patru ani de incompetenţă, şi o acuză pe Gabriela Firea că este într-o continuă campanie electorală.

„Veşti bune. Ca bucureştean îmi doresc ca episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri.

Ar fi o gură de aer pentru un oraş abandonat de un primar ale cărui priorităţi par să fi fost înfiinţarea de companii municipale inutile, exerciţii de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncaţi la Catedrala Neamului şi alte cheltuieli inutile.

Avem un oraş cu un trafic mai intens decât acum patru ani, un oraş mai isteric, cu oameni din ce în ce mai nervoşi şi care îşi pierd 20 la sută din timpul unei zile în trafic. În schimb avem o continuă campanie electorală a unui primar incompetent. Nu mai avem nevoie de încă patru ani ca să ne ducem şi mai tare pe tobogan.

PS. Sigur că precizia sondajelor e discutabilă, am mai văzut asta, de aceea cred că trebuie să ne ducem să votăm. Mă rog, cei care nu mai au nevoie de alţi patru ani de incompetenţă.

PS2. E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic. Mă întreb ce criterii au unii oameni“.

Share