home CORUPTIE, POLITICA Traseistul Eugen Durbacă a trecut de la Pro România la PPUSL

Traseistul Eugen Durbacă a trecut de la Pro România la PPUSL

Share

Eugen Durbacă, poreclit înainte de 1990 Johnny Dungă, pentru că-i plăcea să tragă dungi albe şi să măture la Navimpex, pe când conducea Centrala Navală Galaţi, nu are astâmpăr defel.

Partidul lui Dan Voiculescu, PPUSL, anunţă bucuros că deputatul Durbacă s-a transferat în rândurile sale. Durbacă, un traseist notoriu, a ajuns astfel la al 11-lea partid din care face parte după 1990. Şi cu PCR, chiar 12.

Fost primar al Galaţiului, Eugen Durbacă susţine că a adus şi 2.000 de membri de la Pro România în partidul lui Voiculescu. Durbacă este unul dintre artizanii sărăcirii Galaţiului după 1990.

“Odată cu noul lider umanist, organizaţia judeţeană PPUSL Galaţi se consolidează cu 2.000 de noi membri. Totodată Eugen Durbacă a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că 14 organizaţii Pro România din judeţul Galaţi urmează să se alăture PPU (social-liberal).

‘Din 51 de zone în municipiul Galaţi, alături de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri (n.r. – din Pro România). În judeţ, până în prezent, şi-au manifestat dorinţa de a fi alături de noi 14 organizaţii, urmând să discutăm şi cu ceilalţi. Sunt convins că o bună parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Sperăm că PPU (social-liberal), prin calitatea oamenilor, va avea un cuvânt greu de spus şi la alegerile locale şi la alegerile parlamentare’, a precizat deputatul Eugen Durbacă”, anunţa un comunicat al PPUSL transmis redacţiei.

Eugen Durbacă a trecut prin următoarele partide: PSM, PDSR (actualul PSD), PDAR, ApR, PD, PUR, UNPR, PLR, ALDE, Pro România şi acum în PPUSL.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Odată cu el, ar pleca la PPUSL cam 2.000 de membri Pro România Galaţi. Concluzia: ALDE şi Pro România, două partide în sevraj.

“Partidul controlat de Dan Voiculescu a anunțat transferul de la Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, a două mii de mebri și 14 organizații locale din județul Galați, în frunte cu deputatul Eugen Durbacă”, anunţă G4Media.

Share