home ECONOMIE Transportul agabaritic – o necesitate indispensabilă în dezvoltarea economică

Transportul agabaritic – o necesitate indispensabilă în dezvoltarea economică

Share

Din dorința de a evolua profesional și de a duce profitul unui business la cu totul alt nivel, tot mai mulți oameni de afaceri iau în considerare serviciile de transport, intern sau internațional, astfel asigurându-și avantaje garantate. O categorie mai pretențioasă de transport, cea agabaritică, presupune un efort mai mare din partea celor ce doresc să se dezvolte, întrucât ideal este de a colabora cu o firmă specializată în astfel de servicii.

Transportul de bunuri sau mărfuri cu caracteristici speciale, de dimensiuni și forme care nu se încadrează în standardele normale, presupune utilizarea unor utilaje speciale, dar și realizarea unei documentații corespunzătoare.

În întâmpinarea celor ce doresc să se asigure de o desfășurare excelentă și o livrare promptă a transporturilor ce vizează această categorie vin specialiștii Holleman. Cu experiență în domeniu și un portofoliu vast de clienți mulțumiți, această societate se asigură de fiecare dată de succesul operațiunilor ce le desfășoară, acordând atenție tuturor detaliilor pe care le presupun acestea.

Cu finalizarea transporturilor în termen și în condiții excelente privind starea mărfurilor, Holleman reprezintă un reper general vizavi de serviciile de transport agabaritic.

Ce spune legea despre transporturile agabaritice?

Potrivit legii, există condiții care trebuie respectate în vederea unui transport agabaritic. Atunci când este vorba despre mărfuri grele, care prezintă dimensiuni inegale, firma de transport va asigura clientului un mijloc adecvat prin care să realizeze operațiunea, pliindu-se pe legi. În acest sens, Holleman utilizează trailere speciale, remorci sau alte vehicule, după caz. Este de altfel principala activitate a acestei societăți, astfel că publicul apelează cu încredere la serviciile sale, beneficiind de siguranță și promptitudine.

Parcul auto complex din proprietatea societății este dotat cu soluții moderne de transport, de tipul autotractoarelor puternice și a trailerelor extensibile, alături de alveole destinate utilajelor pe roți sau de tip gondolă. Se utilizează acestea din urmă pentru transportarea combinelor, respectiv a mașinăriilor agabaritice complexe, asigurând eficiență sporită și vizavi de încărcarea și descărcarea lor.

Se impune de asemenea o coordonare deosebit de atentă privitor la astfel de transporturi, alături de o logistică de excepție. Găsiți aici servicii profesionale ce bifează cu succes ambele cerințe, fără excepții. Holleman se pliază pe cerințe de transport dintre cele mai exigente, asigurând totodată clienții de corectitudine din punct de vedere a termenilor legali. Este valabil acest aspect atât în ceea ce privește documentația pe care o presupune o astfel de operațiune, taxele de achitat, cât și încadrarea utilajelor cu care se realizează transportul în cerințele și normele europene. Acestea se referă la protecția mediului, printre altele. Holleman oferă garanție pentru toate transporturile agabaritice pe care le oferă și pentru care realizează în prealabil un proiect meticulos, respectiv un plan de rezervă, în caz de nevoie.

Se orientează în principal după această categorie de servicii cei care provin din industrii cu distribuție geografică de proporții, respectiv care dispun de game variate de produse. Interesul este de a realiza transportul echipamentelor grele cu succes și în timp util, pentru a nu îngreuna sau împiedica dezvoltarea și progresul economic pe acest plan. Aleg servicii precum cele oferite de Holleman cei a căror activitate vizează sectoare precum agricultura, construcțiile, domeniul petrolier, cel ce vizează mori de vânt, hidrocentrale, termocentrale etc.

Transporturi grele și agabaritice prin Holleman

Atât pe rute interne, cât și internaționale, Holleman asigură colaborări fructuoase cu cei interesați de transporturile în regim special. Punând la dispoziție capete tractor, remorci si trailere de diferite tipuri, societatea asigură plătitorii de succesul operațiunilor, în care sunt specializați și au peste 20 de ani de experiență.

Contribuie la eficiența și succesul fiecărei misiuni cunoștințele specialiștilor, dotarile de care dispun, precum și resursele umane deținute. În efectuarea transporturilor propriu zise, specialiștii întrebuințează propriile trailere, fabricate numai de companii de renume ca Faymonville, Broshuis, Meusburger, Goldhofer, legat de care se pot interesa cei ce doresc să fie siguri că marfa lor, poate de o valoare inestimabilă, este în siguranță.

Printre rutele cele mai practicate de societate vizând transporturi agabaritice, amintesc specialiștii Europa de Est, Europa de Vest, Asia de Vest precum și România. Desigur, în funcție de necesitate, echipa se poate organiza în planificarea și realizarea unei rute personalizate, în deplină concordanță cu aspectele legale.

Cei interesați de o colaborare sigură, corectă, transparentă și promptă pot accesa site-ul holleman.ro pentru mai multe informatii.

Citeşte şi
Ce obiecte ar trebui sa fie pastrate intr-un seif

Seifurile pentru casa sunt din ce in ce mai populare, fiind o modalitate foarte buna Read more

Valentin Ionescu: ASF este alături de entitățile pe care le reglementează/supraveghează

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, Valentin Ionescu a declarat că Read more

Dan Armeanu (ASF): Am relaxat limitele de investiții în titluri de stat pentru fondurile de pensii private

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat...

BNR intervine puternic pentru a sprijini economia

BNR a decis, într-o şedinţă de politică monetară de urgenţă, reducerea dobânzii cheie cu 0,50 Read more

Cum să porți un hanorac?

De când ne știm, bărbaților le-a plăcut să se îmbrace lejer, foarte confortabil. Doar bărbaților Read more

Un credit rapid pentru firma ta în doar 3 pași

Pentru orice firmă, oricât de mare sau de mică, există și momente de impas. De Read more

Gabriel Grădinescu: ASF urmărește evoluția și implicațiile Covid-19 în domeniul pieței de capital

Vicepreședintele ASF pentru Sectorul Instrumente și Investitii Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat:

Valentin Ionescu: ASF, măsuri pentru o evoluție ordonată pe piețele financiare nonbancare

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat...

Spune-mi ce animal preferi ca să-ți spun ce joc sa joci

Dacă îți place să te joci jocuri online, atunci suntem siguri că știi deja că Read more

Dan Armeanu: ASF,în plin proces de elaborare a normelor de aplicare a legii privind pensiile ocupaționale

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat: „Diversificarea Read more

Share