home DIVERSE Studiourile de videochat mizeaza pe naturalete

Studiourile de videochat mizeaza pe naturalete

Share

Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri sunt o prezenta greu de omis. Se pare ca ofera locuri de munca bine platite, stabilitate si in plus ofertele de job nu implica cerinte clasice precum experienta si nevoia de a urma anumite tipare ale angajatelor perfecte.

Astfel de locuri de munca sunt numai pentru reprezentantele feminine. Avantajul lor consta in primul rand in frumusetea naturala. Aici intervin deja cerintele studioului, care de la caz la caz difera. Cele care au investit masiv in business, care si-au propus sa puna un semn de egal intre studio si succes au preferat sa mizeze pe naturalete, pe farmecul feminin pur.

Ce nu intelegem despre videochat

Pare greu de crezut ca un studio videochat Bucuresti cere ca fetele parte din echipa sa fie ambitioase, increzatoare in fortele proprii si sa nu aiba pretentia ca acestea sa aiba experienta? Raspunsul este cert da. Daca ne raportam la ceea ce un studio precum Be You ofera atunci intelegem si de ce lucrurile stau astfel.

In primul rand, Be You Studio isi asuma partea de training. Este evident ca multe tinere sunt la inceput  de drum, ca nu au experienta in alte domenii, mai ales in ceea ce tine de videochat. Chiar si cand acestea au la activ colaborari de acest gen, fiecare studio lucreaza dupa reguli proprii astfel ca partea de training nu are cum sa fie omisa in niciun fel.

Ce presupune acest training este o alta poveste. Acesta se refera la etapele de cunoastere despre ce inseamna concret activitatea in cadrul platformelor de tip videochat. Aparte de aspecte tehnice, estetice si practice, incluzand chiar si lectii de limba engleza, tine si de modul in care fetele sunt instruite si descopera mai multe din ceea ce tine de arta conversationala. Despre seductie, despre imagine si cum sa fie cat mai interesante in fata camerei, cum sa isi puna in valoare farmecul propriu si cum sa isi amplifice sansele de a fi pe placul  membrilor inseamna de asemenea training oferit din partea echipei studioului.

Le da aripi novicelor

Prin toate metodele de care se folosesc astfel de studiouri este cert ca dau sansa si celor care abia ce intra in campul muncii sa isi gaseasca un job potrivit pretentiilor. Avantajul este si cel financiar, fara doar si poate. Sumele de bani sunt de ordinul miilor de dolari. Domeniul este unul foarte promitator din acest punct de vedere si cu perspective de viitor, tinand cont ca activitatea in sine se desfasoara in tara, dar se adreseaza publicului strain, strict.

In alte cazuri este vorba de cele care au trecut prin dezamagirea unor locuri de munca unde nu au avut perspective de viitor si sanse de evolutie, avand salarii prea mici conform cu pretentiile impuse.

Manate mai ales de ambitie, cele care aspira spre un job de tip model de videochat inteleg foarte repede care sunt sansele de evolutie intr-un astfel de mediu. Sunt rasplatite regeste pentru implicare. Spre exemplu in cazul echipei de modele de la Be You Studio sunt numeroase premii la activ, exista participare la summit-uri si tot felul de evenimente de profil, unde premiile pentru studio si modele sunt rasplata binemeritata a muncii depuse.

Avantajate sunt desigur si de echipa de fete, exclusiv, sau de faptul ca primesc bonusuri si angajatorul, respectiv studioul, nu uita sa le ofere si rasfat constand in activitati recreative. Formeaza asadar o echipa unita, ce cunoaste succesul.

Cum trebuie sa arate modelele

Primul gand este legat de faptul ca aspectul fizic este cel care conteaza cel mai mult. Totusi nu este singurul, astfel ca membrii vor aprecia in egala masura naturaletea discutiilor si sinceritatea modelelor. Conteaza sa fie modele cu varsta legala, respectiv de minim 18 ani si maximum 35 de ani si nimic mai mult. Surprinzator, insa nu exista tipare anume care trebuie respectate. Asadar nu vor conta inaltimea, culoarea parului sau alte detalii de acest gen.

Din nou, studioul se asigura ca le va oferi modelelor si sfaturile practice despre aspect, imagine si cum sa se prezinte in fata camerei. De restul se va ocupa modelul in sine, de modul in care isi va pune in valoare frumuseea sa naturala.

Share