Traian Berbeceanu este noul administrator public al Devei

Share

Fostul prefect al Capitalei, anterior poliţist la BCCO Alba, a fost numit administrator public al municipiului Deva.

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit administrator public al municipiului Deva, anunțul fiind făcut de primarul orașului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea. Berbeceanu a fost prezentat în noua funcție.

”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Va asigur că am rămas același om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetățenii, care au așteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.

„Am revenit acasă, în orașul în care m-am născut, unde m-am format și am performat profesional. M-am întors între deveni, lângă prieteni și cunoscuți, între cei care vreme de peste 50 de ani mi-au oferit totul! Este rândul meu! Este un nou început!”, a scris ulterior Berbeceanu, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost până la începutul lunii martie prefect al Capitalei, pierzându-și postul, în urma algoritmului politic negociat de formațiunile din coaliția guvernamentală.

Traian Berbeceanu a fost în trecut șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, dar și șef de cabinet al ministrului de Interne.

Share