home DIVERSE Tipuri de masaj pentru corp si minte

Tipuri de masaj pentru corp si minte

Share

Stilul de viata care ne este impus in ultimii ani ne face sa ne simtim foarte agitati, iar parca timpul nostru pare insuficient pentru a ne preocupa de binele nostru fizic si psihic. Din aceste motive, masajul a devenit una dintre cele mai utilizate tehnici de relaxare, o adevarata arma impotriva imperfectiunilor corporale, o cale care ne permite sa actionam impotriva mai multor afectiuni sau pur si simplu un refugiu din vesnicul stres cotidian.

Numarul saloanelor de masaj care pun la dispozitia clientilor diverse tipuri si tehnici de masaj a crescut in mod covarsitor in ultimii ani, existand chiar si trendul de a avea maseorul tau la domiciliu. Cu toate acestea, este indicat sa se acorde o mare grija acestui aspect, deoarece un maseor care nu detine cursuri in domeniu si care astfel nu este calificat poate sa faca mai mult rau decat bine, mai cu seama din cauza faptului ca exista zone ale corpului in care se interzice masajul ori zone unde se pot utiliza tehnici de presare ori frecare profunda.

Pornind de la initiativa ca oamenii sa se bucure de toata relaxarea de care au nevoie, iar ca sanatatea lor fizica si mintala sa fie sustinuta, domeniul masajului a dezvoltat mai multe ramuri, toate implicand tehnici diferite, insa ca scop final, tot cel de a asigura bunastarea fizica si psihica a corpului.

Masajul de relaxare

Relaxarea a devenit un concept iluzoriu, de care foarte putini mai sunt cei care se bucura in fiecare zi. Observam adesea ca multi au tendinta de a spune ca asteapta concediul pentru a se bucura de cateva clipe de relaxare, intrucat in restul zilelor sunt supusi presiunii si stresului de la munca.

Lucrurile nu ar trebui sa fie asa, fiindca serviciile de masaj s-au diversificat si ofera posibilitati multiple de relaxare. Multi dintre noi ar putea da uitarii sarcinile si preocuparile de zi cu zi si sa se relaxeze in fiecare saptamana cu cate o sesiune de masaj, care sa ne elibereze de stres si griji. Este foarte eficient si pentru sanatatea noastra, deoarece contribuie la refacerea tesutului limfatic si sustine sistemul circulator sanguin.

Masajul erotic

Nevoia de relaxare poate sa atinga si una alt nivel, iar multi dintre barbati stiu deja acest lucru. Pentru relaxarea corpului in profunzime si pentru stimularea starii de bine, orientarea catre un salon masaj erotic devine o varianta excelenta.

Avantajele unei asemenea sesiuni de masaj se extind si asupra faptului ca ofera posibilitatea de a trai o experienta unica si in cuplu. Ambii parteneri pot apela la o terapie de masaj erotic, care sa ii ajute sa isi dezvolte simturile si dorintele, insa cel mai important, sa se cunoasca unul pe celalalt. Maseozele specializate contribuie ca aceasta experienta sa fie una cat mai placuta si care sa garanteze maximul de relaxare pentru ambii parteneri.

Masajul anticelulitic

Femeile pun un accent tot mai mare pe aspectul lor fizic, iar aspectul de coaja de portocala in zona picioarelor si a feselor nu este deloc placut. In acest fel, este important de apelat la toate solutiile care exista, in vederea remedierii acestui aspect, insa nimic nu se dovedeste mai eficient decat o terapie de masaj. Mainile experimentate ale maseorului reusesc sa stimuleze tesuturile care au rolul de a contribui in vederea refacerii elasticitatii pielii, iar pe aceasta cale sa prezinte un aspect estetic impecabil si foarte ingrijit.

Aromaterapia

Aromaterapia este terapia de masaj care se efectueaza prin adaugarea unuia sau a mai multor uleiuri vegetale parfumate, cunoscute ca uleiuri esentiale. Maseorii pot selecta dintre acestea pe cele care sunt benefice relaxarii si care contribuie pentru reducerea stresului.

Aromaterapia este renumita pentru efectele sale foarte eficiente, atunci cand se doreste depasirea unor episoade emotionale mai incarcate sau atunci cand stresul devine tot mai puternic. Pentru beneficiarul unei terapii de acest fel, atmosfera creata va fi una speciala, inmiresmata cu ajutorul celor mai fine uleiuri parfumate si cu un decor specific ambientului cald si linistit de care se va bucura. Adesea, si fondul muzical este asigurat prin prezenta unor acorduri armonioase si linistitoare.

Salon Artemis este renumit pentru beneficiile pe care le ofera clientilor sai atunci cand vine vorba de masaj. Poti da click aici pentru a descoperi in ce constau serviciile Artemis si cum se desfasoara o sesiune de masaj erotic sau de relaxare completa.

Citeşte şi
In momentul de fata, videochatul se numara printre cele mai prospere domenii de activitate din
Din punct de vedere psihologic, divorțul este o traumă ce lasă urme adânci. Însă atunci
Cea mai mare temere a unui cuplu este infidelitatea, cu atat mai mult daca vorbim
Venirea pe lume a unui copil reprezinta o bucurie imensa pentru un cuplu indragostit, insa
Florile aduc intotdeauna zambete, fiind perfecte pentru a-i surprinde pe cei dragi. Avand o multime
Alegerea ţinutei pentru un eveniment glamorous poate reprezenta pentru oricare dintre noi o adevărată provocare.
Oportunitatile dintr-un oras atat de mare ca Bucurestiul sunt nenumarate, dar la fel sunt si
Un eveniment deloc fericit, decesul, face parte din ciclul vieții și la un moment dat
Matcile nu dau mereu dovada de o performanta ridicata, insa cu toate acestea sunt absolut
Studiourile de videochat au acaparat piața muncii și nu se feresc să își promoveze oferta
Share