home POLITICA Mitralieră Rădulescu îl face nebun şi habarnist pe Klaus Iohannis

Mitralieră Rădulescu îl face nebun şi habarnist pe Klaus Iohannis

Share

Deputatul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu s-a dezlănțuit împotriva președintelui Klaus Iohannis, după respingerea remanierilor, afirmând că președintele „e nebun”, „un habarnist total” și anunțând că PSD va sesiza Curtea Constituțională și va depune plângere penală pentru abuz în serviciu.

„Președintele iohannis e un habarnist total. În primul rând, nu ne aflăm în situația de remaniere, cum susține eronat președintele, ci ne aflăm în situația de vacanță a trei posturi de miniștri. Președintele era obligat să emită de îndată decretele de vacantare a celor trei funcții, conform deciziei CCR 875 din 2018. Ce a făcut președintele? A refuzat. Refuzul președintelui de a emite de îndată deciziile de vacantare a celor trei funcții de miniștri înseamnă că a încălcat decizia Curții și că se află într-un conflict juridic de natură constituțională”, a susținut Mitralieră Rădulescu.

El a spus că probabil mâine PSD va sesiza Curtea Constituțională pentru un conflict juridic de natură constituțională generat de refuzul președintelui de a emite decretele de vacantare a celor trei posturi de miniștri.

Cătălin Rădulescu a susținut că, pentru că nu este prima dată când președintele nu respectă o decizie a CCR, PSD îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

„Sigur că e apărat de imunitate și nu i se poate întâmpla nimic, numai că o să-i facem de acum încolo de fiecare dată câte o plângere penală, în așa el încât, când i se termină mandatul și nu va mai avea imunitate, va trebui să răspundă”, a spus Rădulescu.

Întrebat de ce coaliția de guvernare nu a recurs la restructurarea Guvernului, după refuzul premierului, așa cum anunțase, deputatul PSD a replicat: „Nu puteam să stăm fără miniștri interimari și atunci am dat la premier, a transmis premierul președintelui cele trei nominalizări pentru miniștrii interimari, după care mâine noi vom lua o decizie. Sigur că decizia noastră se îndreaptă către restructurare”.

Întrebat ce va face coaliția dacă președintele va refuza numirea miniștrilor și după restructurare, Mitralieră Rădulescu a afirmat: „Intră iar în al treilea conflict constituțional. Ori e nebun, că nu putem să-i spunem altfel…”.

La acest moment a intervenit moderatorul cerându-i să aibă un limbaj civilizat la adresa președintelui, iar senatoarea PNL Alina Gorghiu a amenințat că va pleca din studio, dacă se continuă cu astfel de acuzații.

Citeşte şi
Cum se explica oare faptul ca aceiasi oameni sunt foarte eficienti in a destructura statul
O altă dictatură, mai subtilă, ubicuă, cameleonică, periculoasă, fără ideologie, transsistem: dictatura ticăloşilor, proştilor şi
Inainte de alegerile din Moldova, Sararu, la Chisinau, intr-un interviu incomod, in exclusivitate cu presedintele
Delictul de consemnare se petrece, in logica presei mafiotizate, cand subiecte-tabu ce nu trebuie tratate,
Si-a dat demisia la inceputul lunii decembrie 2010 din SRR, apoi mi-a spus ca presedintele
Ruxandra Sararu, vechi jurnalist in Radio Romania, fiica romancierului Dinu Sararu, e consilier personal al
Ruxandra Sararu si-a dat demisia la inceputul lunii decembrie din SRR, unde era director al
Protagonista unui scandal media de sfarsit de an, Ruxandra Sararu si-a dat demisia la inceputul
Noi, cei ce am facut la TR si n-am dat in gat pe nimeni, sa
Faţă de ceea ce a fost până acum, Era Ticăloşilor de-abia e în stadiul de
Share