home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Tiberiu Niţu susţine că nu a ucis pe nimeni la Revoluţie (revista presei)

Tiberiu Niţu susţine că nu a ucis pe nimeni la Revoluţie (revista presei)

Share

Tiberiu Niţu susţine că nu a ucis pe nimeni la Revoluţie (revista presei)

Tiberiu Niţu, azi procuror general al României, susţine că nu a omorât pe nimeni la Revoluţie, conform Adevărul. Pe atunci, fiind soldat în trupele de Securitate, a primit ordin să tragă din postul său, de pe acoperişul de pe Televiziune, în “teroriştii” de pe Calea Dorobanţi.

Deocamdată, avem un singur comentariu: slab ţintaş! Ce căuta pe acoperişul TVR? Traian Băsescu este acuzat de fostul soldăţel că l-a sunat la birou pe procurorul general, ca să vorbească despre Dosarul Nana. Fostul preşedinte neagă, explică ziarul Curierul naţional, prevestind că vom afla zilele viitoare despre ce a stat de vorbă cu Niţu.

Oricum, Traian Băsescu e urmărit penal, anunţă Ştirile Pro TV. Aceasta în dosarul în care ar fi şantajat-o şi ameninţat-o pe Gabriela Firea, să fie atentă, că, la problemele ce sunt în Voluntari, într-o zi n-o să-i mai vină bărbatul, care e primarul oraşului, acasă.

Doi oameni au fost condamnaţi pentru că au făcut parte din traseul unei mituiri cu ţuică şi cârnaţi: Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan. Ce ne facem cu tonele de carne şi cârnaţi care au fost luate ca şpagă de partide pentru a acorda pomeni electorale, despre care vorbeşte EvZ?

Comisia juridică din Senat a dat aviz favorabil, anunţă Realitatea.net, pentru cererea DNA de arestare a lui Dan Şova. Se spune că senatorii au organizat o leapşă cu poliţistul bun şi poliţistul rău: Senatul, în plen, ar urma să respingă solicitarea DNA.

Dan Şova a dat ieri cu certitudine o declaraţie savuroasă. Citat de Gândul, politicianul a spus: “aş merita o statuie ecvestră în Gorj” pentru câte a făcut pentru complexurile energetice Rovinari şi Turceni. Sincer, nu pricepem un singur lucru: Şova crede că în complexul statuar el e călărit sau călăreşte?

Nicuşor Constantinescu vrea la muncă, conform Puterea. El nu mai este mulţumit cu arestul preventiv la domiciliu, acum vrea să fie scos din domiciliu, să muncească. Când era arestat preventiv voia arest preventiv la domiciliu.

Curs de guvernare notează că Ministerul Transporturilor merge iar la Bruxelles cu Master Planul. Ne-am făcut de poveste…

Kremlinul are trolleri plătiţi să lucreze în ture ca să posteze comentarii diversioniste pe website-urile de Internet. Spune mai multe despre asta HotNews.

Stratfor se întreabă dacă Vladimir Vladimirovici Putin poate să supravieţuiască crizei de credibilitate pe care o are în faţa clanului ce conduce Rusia, pentru că nu reuşeşte să stăvilească avansul Occidentului.

Gradul de îndatorare al mediului economic-financiar planetar este riscant şi poate să ducă la o catastrofă la nivel planetar, explică Iulian Fota pentru Bursa.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share