Tăriceanu va candida la funcţia de primar general al Capitalei

Share

Atunci când eşti disperat şi mai ai intenţie de vot cât să ajungă la piciorul broaştei, faci ca Tăriceanu: candidezi la Primăria Capitalei, vrei la primar general.

Este practic o încercare de a remorca partidul (numele acestuia jici nu mai contează) la o intenţie de vot mai mare decât 3%, cât este ea acum în sondaje.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va candida la Primăria Capitalei, din partea ALDE. “Cred că Bucureştiul are nevoie de un candidat cu adevărat liberal”, a afirmat Tăriceanu.

Deşi iniţial ALDE a anunţat că o va susţine pe Gabriela Firea pentru încă un mandat la PMB, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu era suficientă reprezentarea pe care o obţineau.

“Doamna Firea a zis că în sectoarele unde avem primari, nu-i normal să dăm primarii la o parte şi să punem alţi primari. Perfect adevărat.Pot să vă mărturisesc cu sinceritatea că mi-aş fi dorit că alegerile locale să dea startul unui proiect mai amplu precum USL. Din păcate, acest proiect nu a fost realizabil. Fiecare partid a vrut să obţină cel mai mare scor pentru el”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Normal, atunci când segmentul electoral s-a comprimat la jumătate, pe felia electorală rămasă apare canibalizarea între foştii parteneri de ticăloşii. De asemenea, liderul ALDE a afirmat că “în Bucureşti nu există un candidat cu adevărat liberal”.

“Nicuşor Dan nu are profil liberal, ca să nu mai vorbesc de faptul că planează probleme serioase de întrebare asupra profilului liberal al PNL. Celălalt candidat important Gabriela Firea de la PSD. Cred că electoratul liberal are nevoie de o reprezentare pe măsură.

Sunt de 30 de ani liberal şi cred că în momentul de faţă, acesta e al doilea argument, având în vedere că trecem printr-o perioadă dificilă generată de epidemia cu coronavirus, nu e timp de experimente, e nevoie de oameni cu greutate”, a afirmat Tăriceanu.

“Eu cred că experienţa pe care o am mă îndreptăţeşte mai mult ca pe ceilalţi să conduc Bucureştiul. Trebuie că acel candidat să se dedice exclusiv Bucureştiului. Băsescu cu un ochi se uită la primărie, unul la presidentie şi cu un ochi de ciclop la Elena. Videanu visa şi el să devină prim-ministru. Gabriela Firea vizează preşedinţia partidului şi nu de astăzi. Nu îi pot condamna, dar Bucureştiul e o obligaţie şi ocupaţie de 100% din timp.

Eu nu vreau să îmi folosească primăria că trambulina pentru a ajunge mai departe. Vreau să mă dedic proiectului pentru Bucureşti. De ce? Pentru că şi eu sunt bucureştean şi cunosc Bucureştiul. Până să fac politică, eu sunt inginer constructor.

În Bucureşti am pus mai mult de o cărămidă, am lucrat la staţia Unirii, am lucrat şi la cel mai mare proiect de infrastructură publică de la acea vreme, pasajul subteran şi parcajul de la Bucur Obor, un an şi trei luni. De aceea când mă uit la ritmul în care se lucrează în Bucureşti mă pufneşte râsul. Niciun primar nu a înţeles că lucrările trebuie supervizate. Vreau ca în urma mea să las ceva”, a mai adăugat CPT, conform Ziare.com.

Lasă. Ca melcul dâra. Se usucă, se cojeşte, se mătură şi se aruncă la gunoi.

Share