home CORUPTIE, POLITICA Tăriceanu se bucură că Berbeceanu s-a infectat cu coronavirus

Tăriceanu se bucură că Berbeceanu s-a infectat cu coronavirus

Share

În mod normal, dacă mai era politician, Călin Popescu Tăriceanu ar fi trebuit să se îngrijoreze elegant şi să îi ureze multă sănătate. Dar acele vremuri sunt trecute…

Călin Popescu Tăriceanu comentează batjocoritor vestea că și Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, s-a contaminat cu coronavirus.
„Nu vi se pare ciudat că din ce în ce mai mulți oficiali au COVID-19? Miniștri, prefecți, primari, toți ăștia care ne dau lecții despre cum să ne protejăm cad ca spicele la secerat!!! Din două una: ori măsurile pe care ni le impun sunt degeaba, ori ei nu le respectă, deși ni le impun nouă!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.
Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat că și el s-a infectat cu coronavirus. „Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecti, sunt conectat la toate activitățile, iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali”, a precizat Berbeceanu.
„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine, deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome, iar analizele și CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu masca de protecție și totuși m-am contaminat.
Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.
Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecti, sunt conectat la toate activitățile, iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali. Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei!
Purtați masca, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile! Va îmbrățișez cu drag și va doresc să fiți sănătoși!”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.
Share