home ECONOMIE Siropuri naturale din plante naturale de la Manicos – direct din inima naturii

Siropuri naturale din plante naturale de la Manicos – direct din inima naturii

Share

Sezonul problematic este în continuă desfășurare. Acum cu greu oamenii mai deosebesc viroza obișnuită de o gripă sau o altă afecțiune. Pentru a păși cu dreptul în sezonul rece, fiecare, după cum se informează și își gestionează veniturile, investește în produse ce promit să îmbunătățească imunitatea.

Siropurile sunt printre cele mai folosite suplimente alimentare în lupta cu gripele și răcelile din perioada toamnei și a iernii. Alternativa naturală este cea care triumfă acum pentru rezultatele deosebite pe care le oferă în întreg procesul de stimulare a imunității. Siropurile din pătlagină, muguri de pin, afine, cătină, măceșe și chiar vișine, disponibile la Manicos în stocul de siropuri naturale, sunt o recomandare. Vorbim de siropuri preparate într-un mod cât mai natural posibil, fără ingrediente ce pot dăuna organismului.

Siropul de pătlagină – beneficii și recomandări

Frunzele de pătlagină sunt principalele componente ale plantei ce vin la pachet cu o mulțime de beneficii. Ele sunt bogate în nutrienți, vitamine și minerale, aucubină, uleiuri volatile si mucilagii cu rol demulcent. În acest fel, ajută rănile să se refacă și sunt extrem de utile la expectorație pentru că sunt astringente și antibacteriene.

Siropul de pătlagină, așa cum este disponibil și pe manicos.ro, este un cunoscut leac pentru toate tipurile de tuse ce pot apărea in virozele respiratorii. Manicos propune varianta de sirop de pătlagină în combinație cu mierea și propolisul – oferă consumatorului și energie între gust și beneficii. Siropul de pătlagină, disponibil și pe manicos.ro, poate fi folosit pentru tuse, laringită, astm sau bronșită.

Siropul din muguri de pin și lista nesfârșită de beneficii

Un alt tip de sirop regăsit la manicos.ro este cel din muguri de pin, combinat de asemenea cu alte bunătăți din inima naturii. Despre semintele de pin știm deja că sunt folosiți și în bucătărie pentru crearea diferitelor preparate culinare.

Mugurii de pin conţin uleiuri volatile cu proprietăţi antiseptice, antiinflamatorii şi expectorante, răşini, flavonoizi, principii amare și sunt bogați in vitamina C. Extractul de muguri de pin are propietăţi diuretice, antiinflamatorii şi antiseptice ale căilor respiratorii şi urinare, dar și un efect de calmare în tuse, bronşite şi alte afecţiuni respiratorii.

Siropul de muguri de pin, prin extractul hidrogliceric de muguri de pin din compoziție, este un bun dezinfectant pentru aparatul respirator, fiind indicat în tratarea bronşitelor cronice şi a laringitelor. Prezintă și efecte antispastice, antimicrobiene şi de fluidificare a secreţiilor bronşice. Cantitatea importantă de acid ascorbic continut îl recomandă și pentru întărirea sistemului imunitar.

Pe manicos.ro regăsesc toți cei interesați o gamă extinsă de siropuri naturale pe care le pot folosi pentru a ține o mulțime de probleme la distanță. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele disponibile cei interesați pot lua legătura cu personalul Manicos la numărul de telefon 0751 059 459.

Share