home ECONOMIE Tablourile triptice de la Deco Perete sau un altfel de puzzle pentru decorul pereților

Tablourile triptice de la Deco Perete sau un altfel de puzzle pentru decorul pereților

Share

Decorul casei este o adevărată provocare. Vă doriți ca în spațiul intim de acasă să recreați liniștea de care aveți nevoie, unde sunteți mai zen ca oricând, unde vă simțiți confortabil. Acasă este limita între haosul vieții și intimitatea fiecăruia, în sânul familiei. Decorațiunile alese trebuie să exprime aceste stări, să fie elemente ce se integrează armonios cu restul casei. Iar dintre acestea, tablourile sunt o alegere populară. În stil modern și inovativ, tablourile triptice de la Deco Perete promit să fie o alegere interesantă.

Tablourile triptice fac parte din categoria celor gândite altfel, sunt diferite prin însăși conceptul după care au fost create. Vorbim despre cele formate din 3 părți, separate, însă care se completează ca piesele de puzzle și numai împreună redau o imagine completă. Iar la Deco Perete veți găsi tablouri triptice care alungă monotonia, cu motive florale, gata să fie expuse.

Tablourile triptice, un decor wow

Atunci când faceți o alegere privind decorul veți cântări lucrurile din punct de vedere practic, rațional și estetic. Ei bine, tablourile tripice au toate șansele să se încadreze în pr eferințe: au prețuri accesibile, sunt interesante, redau o stare de bine prin artă și culoare și în plus sunt versatile.

Variantele de la Deco Perete se remarcă și din rațiuni practice. Asta pentru că au marginile imprimate, tablourile de acest gen nu necesită înrămare și pot fi imediat și fără nevoie de cadru suplimentar, montate pe perete.

Amintiri parfumate

Este una din opțiuni. Vorbim despre un tablou unic, marca Deco Perete, în ediție limitată, ce înfățișează decor înflorat. Tonurile de roz atrag atenția, deși nu în mod ostentativ. Efectul este deci per total unul liniștitor și care vă inspiră; vă aduce aminte de primăvara caldă și plăcută, când totul înflorește.

Deco Perete, magazinul care ne inspiră pentru decorul casei

Deco Perete aduce în atenția publicului tapetul, fototapetul, picturile pe numere sau tablourile triptice și nu numai acestea. Este magazinul online ce oferă soluții pentru decorarea spațiilor. Alegeți să vă însuflețiți locuința, să aduceți ceva mai mult farmec încăperilor cu astfel de produse.

Cum sună ca natura să fie mai aproape de voi? Acesta va fi efectul când un fototapet cu tema naturii va fi perfect montat pe pereți. În plus, datorită imprimărilor de calitate și a culorilor vii, intense, efectul este unul realistic. Pot fi create astfel adevărate portaluri din realitatea trăită spre evadarea într-un ținut liniștit sau mai vesel. O stare de bine ce vă învăluie prin efectul vizual creat, iată ce promit fototapetele, tapetele sau alte tipuri de decorațiuni regăsite la deco-perete.ro.

Descoperiți calitatea acestor produse și tematici variate. Indiferent ce tip de decor aveți în locuința, că e modern, că e scandinav sau industrial, veți găsi în colecțiile disponibile și un mix cromatic și o imprimare care să corespundă preferințelor.

Deco Perete a lansat recent și o colecție – Home – cu fototapete digitale pentru living și dormitoare. Calitatea imprimării este excepțională, iar imaginile diverse, vă atrag privirea ca un magnet.

Greu de ales? Un tablou triptic sau un fototapet? Consultați un specialist, un consilier din echipa Deco Perete. Orice achiziție este răsplătită cu 3% din valoare, înapoiată clientului drept bonus pentru comenzile ulterioare.

Contact: Baia Mare, Bulevardul Unirii, numarul 23

contact@deco-perete.ro

Share