home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Striblea, dat afară de la B1 TV pe motiv de infidelitate

Striblea, dat afară de la B1 TV pe motiv de infidelitate

Share

Cică-ntr-o zi, când se simţea mai relaxat şi mai pe cai mari şi bălani, Cătălin Striblea ar fi fost prins cu ocaua mică şi pe loc fuse dat afară de la B1 TV. C-aşa e-n presă.

Nu a trecut mult timp de când Cătălin Striblea s-a prezentat în faţa CNA cu delegaţia Adevărul Holding, ca să prezinte alături de aceasta noul radio pe care trustul lui Burci vrea să-l deschidă repejor.

A urmat o şedinţă tipică de “lume, lume! veniţi să vedeţi femeia vampă care bea petrol din lampă! veniţi să vedeţi hipnotizatorul de orbi!”, cu care Striblea ne-a obişnuit de mult timp, de când puricii se potcoveau cu potcoave de două chintale şi Ninel de la BBC conducea mândru un Opel Astra gri argintiu în două volume.

Totul s-a terminat cu bine. Spectatorii din CNA au aplaudat, congestionaţi, entuziasmaţi, când în colo, la ieşire, ce să vezi?, Striblea şi compania de sunet şi Adevărul de cine ar fi dat? De compania de sunet şi B1 TV, care voiau şi ei, măi, Tanţo, măi, să-şi facă tot un radio!

Aşa că din acel moment Cătălin Striblea, fleoşc! – a sărit din grilă, Nelu Barbu a urcat în grad la ora 19.00, în locul lui Sabin Orcan, iar Orcan s-a deplasat pe tronsonul orar al unui “Ultim cuvânt”, cu emisiunea “XPress”: de la ora 21.00. Motivul oficial invocat de vectorii postului? “Mici schimbări. Terminarea contractului domnului Striblea”. C-aşa e-n presă.

De ochii (şi gura) lumii fără informaţii, oficial s-a vândut ideea că la finalul acestui an lui Striblea i s-a terminoiu contractul cu B1 şi acesta se implică în proiectul unui radio cu Adevărul. Da, dar emisiunea lui Cătălin (se lăuda acesta, atunci când a fost dat afară aiurea Cătălin Prisacariu) ar fi fost una de mare audienţă.

Şi în realitate noi ştim că contractul lui Striblea expira în ianuarie 2016, nu în noiembrie 2015. În asemenea situaţii, când realizatorul este iubit de toată lumea şi face audienţă, astfel de contracte se prelungesc, nu se finalizează la termen şi la revedere, aşa că există ceva ce s-a întâmplat şi nu ni se spune.

‘Noi am explicat ce: Striblea ar fi călcat pe bec, conform surselor noastre.

Share