home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Negrea: Intact, primul trust ce-și hăituieste jurnaliștii

Negrea: Intact, primul trust ce-și hăituieste jurnaliștii

Share

Stelian Negrea, fost angajat al trustul de presă al lui Dan Voiculescu, a fost chemat în instanță de Intact Media pentru dezvăluirile făcute, în “Evenimentul zilei”, cu privire la practicile jurnalistice din cadrul grupului.

Ghidul Bacaului

Stelian Negrea a declarat că a primit o citație în care trustul Intact îi cerea despăgubiri de 100 de mii de euro, conform unui contract pe care însă nu îl semnase, deoarece l-ar fi încălcat prin dezvăluirile făcute în “Evenimentul zilei”.

“E prima organizaţie media, din câte ştiu eu, care îşi hăituieşte foştii angajaţi, jurnaliştii.

Dacă te uiţi şi pe Antene, şi în discursul domnului Dan Voiculescu şi al asociaţilor săi politici, domnul Victor Ponta sau domnul Crin Antonescu, vorbesc de libertatea de exprimare care are un picior pe grumaz în România din cauza actualei puteri.

Ei îmi fac mie ceva inimaginabil. Vreau să spun că am primit ieri o chestie, dar hai să începem cu… Am vorbit la un moment dat de contractul acela cu clauze abuzive pe care eu nu l-am semnat.

Nu am semnat acel contract în care ar fi trebuit să mă supun tuturor cererilor lor, să le dau 100 de mii de euro dacă îi defăimam sau dacă mă apucam să vorbesc ceva despre ei, dar nu numai acum, ci în perpetuu. Adică toată viaţa nu aveam voie să vorbesc despre ei.

Mi-au trimis o hârtiuţă, la procedura concilierii prealabile. Şi ce crezi că scrie aici? Pretenţia: plata clauzei penale convenită în cuantum de 100 de mii de euro, conform contractului de prestări servicii”

, a declarat Negrea, ieri seară, la emisiunea Nașul de la postul 10 TV… citeste tot pe EvZ

Share