home MASS MEDIA STAREA PRESEI: Sarbu isi ia penthouse de 4,2 milioane de euro. La "Gandul" salariile intarzie 10 zile (BadPolitics)

STAREA PRESEI: Sarbu isi ia penthouse de 4,2 milioane de euro. La "Gandul" salariile intarzie 10 zile (BadPolitics)

Share

Gandul intarzie iar cu plata salarille 10 zile, patronul isi ia penthouse de 4,2 mil. euro, în complexul rezidenţial de lux “La Stejari”, deţinut de miliardarul Ion Ţiriac. Cam asa merg lucrurile in Romania. In piata se vorbeste de ceva vreme de intarzierile de salarii la ziar, dar nu mai mira pe nimeni.

Nu este doar cazul lor, la alte ziare patronii vin cu banii de acasa in sacosa. Incredibil, dar adevarat. Pana la urma, oamenii sunt fericiti ca iau o leafa. Daca nu ar fi scaderea dramatica la sase luni, conform BRAT, circa10.000 de exemplare toate bune si frumoase la Gandul.

Dar cum il stim pe Adrian Sarbu, s-ar putea ca sfarsitul de an sa aduca vesti proaste pentru oamenii de aici. Nu de alta, dar Sarbu are obiceiul sa traga linie la final si sa inchida din publicatiile care nu sunt pe plus. Daca or fi si de astea. Nu vreau sa fiu cobe.

Deocamdata este liniste, dar stiti cum este, de la Sarbu nu te astepti niciodata la o surpriza placuta. Trebuie sa stai cu ochii in patru. La prima vedere, se pare ca nu ar fi probleme la Gandul, poate si pentru ca ei au fost printre primii care au facut restructurari, la inceputul crizei. S-au redus lefurile, au mai plecat si oameni, dar ziarul a mers.

Sa nu uitam ca Sarbu a inchis anul acesta toate ziarele locale editate de PubliMedia… citeste tot aici

Share