home GAFE JURNALISTICE, MASS MEDIA STAREA PRESEI: Prinsi cu virgula-ntre subiect si predicat

STAREA PRESEI: Prinsi cu virgula-ntre subiect si predicat

Share

Dupa mai multe saptamani in care am preferat sa nu scriu pe astfel de subiecte, din pudoare fata de stim noi ce, iata ca ne intoarcem cu un shpeck sanatos de gafe de la diferite organe si organisme de presa mari si mici, care mi s-au adunat in memoria telefonului mobil si, daca nu le dau pe blog, se sterg din memoria colectiva, ca infractiuni la adresa limbii romane.

Azi, OTV, ori Oglinda TV, ori Oribilis TV. “Pentru ca nici nu stiti ce castigati daca nu va uitati“. In primul rand, nu va populati mintea cu tot felul de porcarii.

Am prins un moment in care, in creierii noptii, cand gandeste Budescul, pe ecranul tembelvizorului otevizat este sange pe pereti. Iaca, sus, pe burtiera, ori mai bine zis fruntiera de deasupra directului (care de multe ori e SPECIAL, adeca indirect):desperate

GROAZNICA MOARTE A MONSTRULUI DIN BRASOV: STRANGULAT IN CELULA SA DIN PUSCARIA CODLEA

Mai departe: pe burtiera din burta, pe randul de deasupra (ca-s doua de felul lor), avem o detaliere cu ranjet sadic a monstruozitatii de pe fruntiera, cam asa:

IONUT NICOLAE A FOST UCIS DE COLEGUL DE CELULA, SZASZ MIHAI CATALIN, DUPA CE I-A POVESTIT CUM LE-A UCIS PE CELE DOUA FETE.

Urmeaza partea care-mi place mult, cu virgula-ntre subiect si predicat, pe care o dau in poza marita, ca sa se vada bine, sa inteleaga si mintea poporetului care intra pe blog:

Ideea este ca avem de-a face aici cu un sort de imbecilitate jurnalistica atingand complexitatea operelor lui Gaugain.

Nu numai ca sangele este imprastiat pe toti peretii televiziunii, iar baiatul asta lipsit complet de scrupule, pre numele sau si Diaconescu, si Dan, face intentionat ceea ce face, hlizindu-se la noi fara nici un fel de jena, dar mai avem si-un SMS ofertat pe ecran, si fetele care au fost ucise, aratate cu buna-stiinta vii si zambitoare, in poze, pe stanga ecranului, si duplex redactie-casa mamei moartelor, iar peste toate troneaza si o grava greseala gramaticala.

Cine s-o mai uita pe OTV o sa i se faca creierul mic, mic, mic de tot, cat pumnul strans de sugar.

Citeşte şi
Fostul deputat Mihai Tânjală a fost adus joi în țară de polițiștii din Interpol România,
Oricâte circumstanțe atenuante, perfect corecte din punct de vedere politic, s-ar invoca, un plagiatu tot
Traian Băsescu parcă a fost ciupit de streche, ori poate că, asemeni situaţiei din filmul
Dacă va scrie în acelaşi ritm carte după carte, Dan Voiculescu, această conştiinţă vie a
Din politician corupt aşa-zis liberal, Relu Fenechiu a devenit în puşcărie inventator-model. Printre invenţii: hidrocentrala
Nimeni nu înţelege ce i-a apucat pe parlamentarii noştri să-şi dea fix acum pensii speciale,
SOV este acronimul sub care (nu) se ascunde un infractor de drept comun, numit Sorin
~rusii ne dau Papirusul din Mangalia~Igas verifica nemultumirile politistilor sindicalisti~divortul Taricenilor~strania Primavara Araba~Bashar strans cu
~cum ajungi pe lista neagra a Antenelor~razboi economic pe Oltchim cu vechi actanti din serviciile
Nastase si Ilici il apara pe Severin~cine pe cine a mai turnat. azi, Besoiu pe
Share