STAREA PRESEI: Oare sunt nervosi cei de la “Adevarul”?

Share

Asa cum se poate citi si aici, vineri am scris un pamflet suparat la adresa a doi fosti jurnalisti de la “Adevarul”, in cursul caruia am considerat de cuviinta sa-i transmit lui Cornete urmatoarele:

Pe tine, Cornete, nu te-am cunoscut si sper sa nici nu te cunosc vreodata, pentru ca, daca vei avea nefericirea sa ne intalnim, din coliziunea ta cu mine se va naste in univers o noua supernova, pe care astronomii o vor studia cu interes.

Rezultatul a fost ca am primit, in comentariile la acest pamflet, urmatorul raspuns foarte tare:

Mai “jurnalistule”, Te-a intrebat cineva in ultima perioada daca esti sanatos la cap? Ca eu citind ce scrii tu acolo (poti citi “vomiti tu acolo”) eu am mari indoieli ca noi si cu tine ar trebui sa ne intalnim vreodata la metrou Din simplulo motiv ca tu ar trebui sa stai in spital, eventual legat Cum asta e singurul tau comentariu pe blogul de doi lei pentru care “profesezi” ai timp sa citesti si recitesti ca de gandit nu cred ca vei ajunge asa departe.

Oare o fi Cornete? Poate. Indiferent despre cine este vorba, sa-i fie rusine. Si pe blogul meu este tot intr-un spatiu public si ar trebui sa-i crape obrazul de rusine pentru felul in care s-a exprimat. Iata raspunsul meu catre acest marlete, indiferent cine este el in realitate:

Ia de-aici:
http://www.reportervirtual.ro/2009/07/04/reguli-pentru-ratati.html#more-6002 Nu ti-am mai dat link, ca n-am chef sa muncesc pentru tine, sa scriu hashtemeleuri ca tampitul sambata dimineata, ca sa dai tu un prapadit de click. Munceste si da copy/paste, ca de-aia esti (probabil) manager. Si sa-ti fie rusine ca scrii asemenea porcarii. Daca ai ceva de zis, zi cu glas tare. Suna-ma si contrazice-ma. Sau scrie un articol. Lucreaza cu metafore, daca-ti da mana & creierul. Daca nu, nu-mi mai polua blogul cu dejectii, ca am mai vazut de-astia ca tine. Ziua cu tot-terenul pe sosea, noaptea plini de-njuraturi pe site-urile oamenilor civilizati… Sa-ti fie rusine.

Oricum, este vorba despre cineva foarte-foarte nervos, care raspunde la mesajul meu catre Cornete. Ei bine, ce pot sa fac eu acum? Pot sa fac legatura cu anuntul lui Catalin Cocos, de pe blogul sau, conform caruia ITM bate in curand la portile ziarului “Adevarul”. Oare de aceea sunt nervosi cei de la acest ziar?

Share