Revista presei. Nistorescu la un pas de arestare

Share

Curentul: Cornel Nistorescu – la un pas de arestare. “După aproape doi ani de la accidentul făcut de Nistorescu în decembrie 2008, când a spulberat cu jeepul său de zeci de mii de euro o motocicletă ce circula regulamentar şi pe care se aflau doi tineri, dosarul a ajuns în sfârşit pe masa procurorilor.”

FOTO: Mediafax Foto

Evenimentul zilei: Mădălina, “înviată” pentru bani şi audiență. “Rudele cântăreţei, scindate în două tabere, alimentează, prin înţelegeri sau contracte, câştigurile a două televiziuni importante din România, Pro TV şi Antena 1.”

Adevarul: Amelia Antoniu e însărcinată în trei luni: „Voi naşte la Spitalul Universitar din Capitală”. “Cunoscuta solistă a Operetei a început repetiţiile la spectacolul „Văduva veselă“. Prima reprezentaţie a stagiunii 2010-2011 va avea loc la 25 septembrie. Ea a dezvăluit pe Acasă TV că este însărcinată în luna a treia.”

Ziarul financiar: Topul băncilor care înregistrează cele mai multe credite neperformante. “La nivelul pieţei, creditele clasificate drept îndoielnic şi pierdere reprezentau la jumătatea anului circa 18% din total, însă pentru băncile cu portofoliile cele mai mari creşterea volumului împrumuturilor restante se vede mai puţin.”

Curierul national: Cele trei atuuri pe piaţa imobiliară sunt: preţul, preţul, preţul. “Oamenii nu mai sunt interesaţi de parcări sau mobilă gratuite, ci vor să plătească un preţ cât mai mic. În urmă cu doi ani, când întrebai un agent imobiliar ce este important când vrei să cumperi o casă, îţi răspundea: “locaţia, locaţia, locaţia”, dar acum acest lucru s-a schimbat”

Bursa: Joaca de-a restructurarea Postei ne costa milioane de euro. “Cu două strategii de restructurare în patru ani, compania statului se adânceşte în pierderi. 2010 riscă să fie al doilea an consecutiv cu pierderi masive pentru Poşta Română”

Gandul: România are cea mai poluată capitală din Europa. Riscăm sancţiuni UE de 100.000 €/zi. “Din 47 de măsuri antipoluare pe care Europa ni le-a cerut să le implementăm în 2009, administraţia Capitalei n-a fost în stare să aplice decât 12. Multe dintre cele nerealizate erau chiar simplu de făcut: de pildă, parcări pentru biciclete în faţa instituţiilor, a şcolilor sau a magazinelor”

Financiarul: Sectoarele de baza ale economiei s-au prabusit: constructii: -28,3%, comert: -10,5%, industrie: -7,3%. “Datele statistice releva faptul ca trimestrul al treilea a debutat dezastruos, cu scaderi in aproape toate sectoarele de activitate. Constructiile, care reprezentau motorul cresterii economice, sunt aproape de colaps, la fel ca si productia industriala”

Puterea: Ticăloşi fără glorie. Liderii Opoziţiei s-au grupat într-o formulă inedită pentru anihilarea politică a lui Traian Băsescu. “Traian Băsescu i-a făcut ticăloşi. Ticăloşii – adică politicienii acuzaţi de preşedinte că au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiile – au făcut un pas în faţă. Şi au recunoscut public, cu banderole şi insigne, că sunt ticăloşi.”

Share