STAREA PRESEI: Nistorescu a progresat de la maimuţă la omul de Neanderthal (Dan Badea)

Share

Cornel Nistorescu (foto) a afirmat în seara asta (n.n.: 7 iunie 2009), hăhăit, la postul tv al lui Sorin Vântu, că un cal a mâncat voturile unui partid. Aşa a înţeles el că poate fi pusă concluzia, provizorie, la ultimele alegeri pentru parlamentul european. Ce-a vrut să spună, berbecul?

Subtil ca un buştean rătăcit pe Dâmboviţa, Nistorescu a făcut referire la Elena Băsescu şi PDL. Lansată de un frustrat pe o agenţie de ştiri, “fabula” intitulată “Mârţoaga chioară” a prins, iată, şi la susţinătorul mafiei PNL. Aşa de tare i-a plăcut misoginului comparaţia cu mârţoaga, că şi-a însuşit-o, i-a schimbat sexul, după gust, şi a plasat-o în eter la o oră de maximă audienţă pentru răspândacii PNL.

Decăderea lui Nistorescu, un fost (bun) reporter din subordinea lui Adrian Păunescu, este totală. Individul a devenit de nerecunoscut, mai ales după ce şi-a semnat condamnarea profesională sub pamfletul vadimist referitor la Elena Udrea, intitulat “Nutzy – spaima puţii” şi publicat într-o obscură gazetă olteneascăciteste tot aici

Share