STAREA PRESEI – LITIGIUL MEU CU ACTIVE SOFT: “Depune-ti CV-ul!”

Share

CITESTE AICI CRONOLOGIA LITIGIULUI

Trec acum in cu totul alt registru, revenind in timpurile apropiate.

Pe 27 februarie 2009, Mihai Paun m-a chemat in biroul sau si m-a anuntat ca trebuie sa-mi caut de lucru. “Sa-ti depui CV-ul”, pentru ca “sunt lucruri care se petrec peste capul meu si nu pot sa te mai tin. Ai fost mutat la un alt proiect, care nu mai are nevoie de tine”.

Adica: ma muti intr-o camera in care nu mai sta nimeni, apoi ii dai foc. Ma pui sa iau un transatlantic despre care stii ca se scufunda. Lusitania. Ma pui sa urc intr-o masina pe care ai matrafoxat-o sa explodeze, imi spui acest lucru si ma inviti sa cobor rapid. Ba-da-bum!

Nu stiam atunci care este acest proiect, dar in timp, pana in prezent, m-am convins si sunt aproape sigur ca este BizTube, care intre timp s-a mutat la o alta firma din grupul New Century Holding, fiind incorporat in site-ul Bloombiz.

Am fost deci probabil arondat unui proiect mort, la vremea respectiva, BizTube, in care nu credeam, care isi dovedise lipsa de viabilitate, in forma in care se dorea atunci a se realiza, asa cum prevestisem chiar eu cu opt luni in urma si care fusese atasat unui site bun. Voi reveni asupra acestui subiect.

New Century Holding este filiala romaneasca a grupului NCH Capital, infiintat de catre concernul american Broadhurst.

Are afaceri multiple, conduse de catre Siminel Andrei (foto), de la o banca, continuand cu activitatea pe piata bursiera, ori panificatiile, pana la Internet/New Media.

In episodul viitor voi incepe sa scriu despre cine cred eu ca m-a lucrat la Active Soft inca din prima zi.

(urmeaza)

Share