home LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA STAREA PRESEI: Litigiu financiar Realitatea-Catavencu – Andrei Gheorghe (Petrisor Obae)

STAREA PRESEI: Litigiu financiar Realitatea-Catavencu – Andrei Gheorghe (Petrisor Obae)

Share

Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, pentru paginademedia.ro:

I-am spus lui Gheorghe că, cel mai probabil, nu o să mai facem emisiunea, din motive financiare, dar că vom stabili clar mai aproape de grila de toamnă. Situaţia de acum este un litigiu finanicar contractual între partea administrativă a Grupului Realitatea Caţavencu şi Andrei Gheorghe.

Poziţia lui Mihaiu, la finalul articolului.

Contractul lui Andrei Gheorghe cu Radio Guerrilla a fost întrerupt azi, când Radio Guerrilla a refuzat să îi mai plătească facturile. Episodul vine la doar o săptămână după ce Kanal D a prezentat într-o conferinţă de presă o nouă emisiune, Rătăciţi în Panama, cu Andrei Gheorghe prezentator.

Andrei Gheorghe spune că azi a aflat de decizia luată de Mihnea Vasiliu, directorul diviziei Quality din grupul Realitatea Caţavencu.

Nu se ştie dacă emisiunea se mai face la toamnă. Nu văd de ce să plătesc un realizator în perioada în care nu are emisiune

, susţine Vasiliu. Andrei Gheorghe povesteşte pentru paginademedia.ro:

Am trimis azi şoferul cu facturile şi s-a întors, spunând că Radio Guerrilla nu plăteşte, dintr-o dispoziţie dată de Mihnea Vasiliu (directorul diviziei Quality din trustul Realitatea Caţavencu nota red)”… citeste tot aici

Share