STAREA PRESEI – INTERVIU Costi Rogozanu : Nu m-a adunat nimeni de pe strazi!

Share

Vizibil marcat, dar in acelasi timp preocupat de editia de maine a ziarului la care inca lucreaza, Costi Rogozanu mi-a declarat ca pleaca de la “Cotidianul” de la 1 septembrie, prin acordul partilor.

Am aflat despre intentia sa de pe site-ul lui Tiberiu Lovin si cel al lui Mihnea Maruta, in ordinea in care le-am dat cu link. Costi se pregateste de o colaborare cu Divizia F5, adica, cum s-ar spune, pleaca de la “Cotidianul” in exil in interiorul Grupului Realitatea-Catavencu. Deocamdata, pana cand o sa inceapa sa-si caute ceva job. Dar Pablo Neruda a stat in exil in Capri.

Pleci de la Cotidianul?
Da. De la 1 septembrie.

In ce fel? Prin acordul partilor?
Altfel ar fi fost un preaviz mai lung, asa ne-am inteles si o sa plec de pe 1 septembrie.

Care sunt cauzele pentru care pleci?
Nu vreau sa comentez. S-a scris cam tot, deci nu vad ce s-ar mai putea spune.

Avand in vedere cum te-ai exprimat acum, inseamna ca exista o legatura intre ce s-a scris si cauzele pentru care pleci.
De bine nu plec. Mie nu mi-e bine, deci e o decizie normala.

Cornel NistorCosti Rogozanu pescu, intr-una dintre primele sedinte de la “Coti”, ti-a atras atentia ca tu ar trebui sa taci, ca el te-a facut jurnalist, el te-a luat de pe drumuri. Te-a deranjat?
Mi-a spus ca el m-a adunat de pe strazi.

Te-a deranjat, Costi?
Eu la “Evenimentul Zilei” eram absolvent de facultate si am avut primul job. Daca vrei sa privesti asa: un student amarat care tocmai a terminat facultatea si-si cauta un loc de munca, e normal, poti sa zici ca l-ai adunat de pe strazi. Dar eu cred ca am muncit pentru asta, nu m-a adunat nimeni de pe strazi!

Ce faci in continuare?
Deocamdata nu pot sa imi caut de lucru, pentru ca si acum sunt ocupat, incerc sa termin ziarul si nu am apucat sa vorbesc cu prea multa lume. Am o propunere de colaborare de la Divizia F5 a Grupului. Dar o sa caut un job, pentru ca trebuie sa mai si traiesc, nu?

Share