STAREA PRESEI: Inscriptii fac ravagii in week-end pe Realitatea TV

Share

Chiar nu am nici un fel de problema cu Realitatea TV, dar, fiind principala televiziune de stiri la care ma uit, vad tot felul de lucruri care-mai-de-care-mai-de-care.

Azi ma uitam la un buletin de stiri si am vazut somnul biologic la lucru:

Masinile de paine ar putea fi inscipti atat pe capota, cat si in lateral

Eu cred ca la Realitatea problema este foarte complicata si situatia de la acest post de televiziune replica in mic intreaga situatie a presei romane, aflata in mare criza de credibilitate si plina de jurnalisti care sunt trimisi la plimbare, in conditiile in care ar trebui sa fie in conducerile redactiilor.

De ce sunt dati afara? Pur si simplu pentru ca sunt printre cei mai buni profesionisti si ii deranjeaza pe incompetentii aflati in functii de conducere, care probabil ca ar fi eclipsati de prezenta acestor meseriasi in fruntea redactiilor.

Zilele trecute, m-am intalnit pe strazi si m-am recunoscut cu un fost coleg de pe vresigla_realitatea_tvmuri, de la “Evenimentul Zilei”. Un tip care mi-a amintit ca a inceput sa lucreze in televiziune la Pro TV, apoi a trecut pe la Realitatea TV si care mi-a marturisit ca “ultima experienta scarboasa am avut-o la National TV, apoi nu am mai vrut sa activez in presa”.

Nu am permisiunea omului sa ii dau numele, in schimb garantez ca este un meserias si ca lipsa lui si a altora ca el se cunoaste.

Share