home LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA, SPORT STAREA PRESEI: Exista si delictul de opinie anti-Corleone. Decebal Radulescu, demis de la GSP.TV

STAREA PRESEI: Exista si delictul de opinie anti-Corleone. Decebal Radulescu, demis de la GSP.TV

Share

Decebal RadulescuAzi avem demiterea abuziva a lui Decebal Radulescu (foto stanga-sus) de la GSP.TV. Motivatia: delict de opinie.

Decebal Radulescu este un cunoscut si foarte vizibil critic al lui Mitica Dragomir, mafiotul care raspunde-n timpul liber la porecla Corleone, asa cum i se si potriveste, pentru ca exact aceasta si este: un mafiot in fotbalul romanesc.

Decebal Radulescu era invitat permanent al emisiunii “Contraatac”. Pentru că apreciază “că s-a închis cercul”, Costin Ştucan (foto dreapta-jos), realizatorul emisiunii, a demisionat si el. Acum, normal ar fi, pentru ca aceasta emisiune se identifica de altfel cu cei doi, ca aceasta sa fie inlocuita de o alta emisiune de profil, pentru ca altfel ar fi foarte penibil ca ea sa continue cu alti jurnalisti, oricat de buni ar fi acestia.

Ciudat este ca ghionturile intra-trust se vad cu ochiul liber. Despre demiterea lui Decebal si reactia lui Stucan scrie chiar site-ul GSP. Ceea ce spune multe, foarte multe.

Din punctul meu de vedere, importanta este morala. Decebal este un cunoscut critic al lui Mitica Dragomir. Deci: in Romania s-au format gasti mafiote, la diferite nivele si cu diferite anverguri.

Daca nu respecti regulile jocului (iar un adevarat jurnalist nu are voie sa respecte astfel de reguli, pentru ca se transforma intr-un politruc in presa), esti concediat. Ce conteaza ca esti competent, ca esti persoana publica, nu are nici o importanta. Vine tancul cu senile al gastii acesteia si te striveste. Gasca ti-a dat microfonul, tot ea ti-l ia. Azi esti, maine nu mai insemni nimic.

Culmea ironiei este ca o alta publicatie din alta gasca, la fel de odioasa, “Adevarul”, arata clar cum si de ce a fost concediat azi Decebal Radulescu. Ceea ce demonstreaza un fapt simplu: gastile acestea care hartanesc Romania inca nu se coordoneaza destul de bine, in activitatea lor toxica. Inca mai avem timp sa scapam de ele. Dar oare o vom face?

Share