home LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA STAREA PRESEI: Economicul de la Coti la Business Standard? (BadPolitics & ReporterVirtual)

STAREA PRESEI: Economicul de la Coti la Business Standard? (BadPolitics & ReporterVirtual)

Share

Ar putea fi o gluma, dar tot mai multe voci spun ca ziarul Cotidianul va ramane fara sectie de economic, nu ca ar mai fi reprezentat mare lucru in ultima vreme, dupa decapitarea de luna trecuta si azvarlirea unora din salariati in strada pur si simplu, fara nicio explicatie si cu un salariu de mizerie.

Unii cu mai mult noroc au fost exilati la money.ro, inventia lui Dragos Stanca. Unde credeti ca se duce economicul de la Coti? Surse sigure spun ca vin la Business Standard, unde este deficit mare de personal si redactia aproape pustie. Au si fost vazuti prin zona.

Nu ca nu ar fi loc pentru cei doi de la Coti, ca ne indoim ca Buscu junior, specialistul in ale finantelor, cica cu vreun an experienta in spate, ar da bir cu fugitii la greu, sa lase de izbelisti ziarul unde s-a lansat, ci pur si simplu pentru ca nu se pliaza la politica marelui Nistorescu, care era cat pe ce sa se trezeasca cu o revolta pe cap dupa concedierea Mirelei Corlatan… citeste tot aici

NOTA: Fac legatura intre aceasta informatie si cea data de Tibi Lovin pe Reporter Virtual:
“O sectie intreaga se pregateste saptamana viitoare sa-si dea demisia de la Cotidianul sau chiar zilele astea. Nu sunt singurele demisii care vor saraci ziarul lui SOV[…]”

Share